Gigi Becali rupe tăcerea despre moartea lui Petrică Mâțu Stoian. Ce informație șocantă a aflat

2 săptămâni in urmă 22

Gigi Becali a rupt tăcerea despre moartea lui Petrică Mîțu Stoian. Acesta a spus că are informații în ce privește cauza decesului îndrăgitului artist mehedințean.

Gigi Becali rupe tăcerea despre moartea lui Petrică Mâțu Stoian

Gigi Becali a vorbit despre decesul lui Petrică Mîțu Stoian. El a luat apărarea clinicii unde artistul s-a tratat, după ce fusese infectat cu coronavirus, un tratament care ar fi dus la decesul artistului.

Gigi Becali a spus că are informații conform cărora Petrică Mîțu Stoian nu a murit din cauza tratamentului în clinica privată, ci din cu totul alte cauze.

”Mîţu Stoian nu a murit de hiperbară, ci de altceva. Nu pot spune mai multe, gata. Nu a murit din cauză că a intrat în camera hiperbară. Nu pot să vă zic mai multe, puteau să vă zică oamenii care mi-au spus şi mie. Dar nu are nicio legătură cu clinica. Nu are rost să discutăm. El nu a murit din cauză la hiperbară. Şi eu în clinica mea am cameră hiperbară”, a precizat Gigi Becali, potrivit romaniatv.ro.

Însă Gigi Becali a afirmat că nu va spune nici anchetatorilor de unde are informațiile referitoare la moartea lui Petrică Mîțu Stoian.

”Le zic că nu mai ţin minte, că altfel aş implica şi alte persoane”, a spus Gigi Becali pentru sursa citată.

Ce a declarat sora lui Petrică Mîțu Stoian

De cealaltă parte însă, sora lui Petrică Mîțu Stoian a spus că artistul a murit ca urmare a tratamentului în camera hiperbară, întrucât autopsia ar fi scos la iveală că plămânii artistului aveau o nuanță maro, ca urmare a tratamentului post-coronavirus cu oxigen hiperbaric.

”După autopsie, plămânii lui erau maro, nu roz, așa cum sunt ai oricărei persoane, chiar și după ce moare. Înseamnă că i s-au ars acolo, în cabina respectivă, la clinică”, a spus  sora lui Petrică Mîțu Stoian, Maria Tărchilă.

De menționat este că procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Reşiţa au deschis un dosar penal în cazul morţii cântărețului și fac cercetări pentru ucidere din culpă.

Mai mult, ministerul Sănătății a anunțat că oxigenoterapia hiperbară, tratamentul urmat de cântărețul Petrică Mîțu Stoian după vindecarea de infecția cu coronavirus, nu este inclusă în protocolul de tratament, iar momentan, nu există studii pertinente care să dovedească eficienţa acestuia.

Amintim că Petrică Mîţu Stoian a decedat sâmbătă, 6 noiembrie, la Spitalul Județean de Urgență din Reșița, după ce ar fi suferit un șoc septic.

Doctorii care l-au tratat la spital au spus că artisturl fi fost vaccinat anti-coronavirus, însă că a trecut prin boală și că urma o terapie de recuperare post-coronavirus la o clinică privată din Caraș-Severin.

The post Gigi Becali rupe tăcerea despre moartea lui Petrică Mâțu Stoian. Ce informație șocantă a aflat appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă