Gigi Becali, replică pentru Duckadam: „Asta îi garantez că se va întâmpla”

1 săptămână in urmă 19

Articol de GSP - Publicat marti, 16 noiembrie 2021, 08:17 / Actualizat marti, 16 noiembrie 2021 08:25

Gigi Becali, patronul FCSB, a avut o replică în direct pentru Helmuth Duckadam, fostul președinte de imagine al clubului.

Fostul portar a anunțat că se dezice de echipa roș-albastră după plecarea lui Edi Iordănescu, iar Gigi Becali a ținut să-i transmită un mesaj fostului său susținător.

 „Da, da! Eu am ordonat, a fost psihologic!”

FCSB

Gigi Becali a anunțat salariul lui Toni Petrea și a confirmat dezvăluirile făcute de GSP.ro: „Da, da! Eu am ordonat, a fost psihologic!”

Gigi Becali, mesaj pentru fostul președinte de imagine de la FCSB: „Asta să știe domnul Duckadam”

„Acum îi transmit un mesaj domnului Duckadam. Domnule Duckadam, echipa asta despre care spuneți că e de pluton, cât de curând, vă garantez că se va bate cu marile puteri ale Europei. În unul, 2 sau 3 ani. 

Asta vă garantez eu că așa va fi”, a spus Gigi Becali, potrivit digisport.ro.

Helmuth Duckadam: „Am fost un naiv! Nu mai sunt fan, va ajunge o echipă de pluton”

Helmuth Duckadam, fostul președinte de imagine al celor de la FCSB, l-a criticat pe Gigi Becali, din cauza modului în care conduce echipa și din cauza plecării lui Edi Iordănescu. 

„Am fost unul dintre zecile de mii de naivii care au crezut că domnul Becali dorește cu adevărat performanță la FCSB. Dar am observat că nu-l interesează nici suporterii, nici performanța, ci doar faptul că echipa e o jucărie a dânsului.

Când nu mai are acces la această jucărie, se supără, iar toți ceilalți din jurul lui au de suferit. Nu mai sunt fan FCSB! Am spus-o că, după ce va pleca Edi Iordănescu, FCSB va ajunge o echipă de pluton, care-și va pierde din suporteri. Orice antrenor va veni va fi primit cu răceală”, a spus Helmuth Duckadam, la „Fotbal Club”, de la Digi Sport.

VIDEO Gigi Becali le-a citit jurnaliștilor ultimul mesaj trimis lui Edi Iordănescu: „Cum să faci așa ceva?

Citește și: 

Gigi Becali a anunțat salariul lui Toni Petrea și a confirmat dezvăluirile făcute de GSP.ro: „Da, da! Eu am ordonat, a fost psihologic!”

„Mi-a închis gura, n-am avut ce să-i mai spun” » Borcea dezvăluie ce a vorbit cu Gigi Becali, după evenimentele haotice de la FCSB

Playtech: BOMBĂ! Alimentele raționalizate de supermarketurile din România. Ce nu mai pot cumpăra românii la greu


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă