Gigi Becali recunoaște, după plecarea lui Edi Iordănescu, valoarea lui Constantin Budescu. „El și Ianis Stoica au câștigat meciul cu FC Botoșani”

1 săptămână in urmă 12

Gigi Becali, patronul echipei FCSB, a avut cuvinte de laudă la adresa lui Constantin Budescu după partida de duminică seara.

FCSB a învins-o pe FC Botoşani cu scorul de 3-1 (0-1) pe Arena Naţională din Bucureşti, într-un meci din etapa a 16-a a Ligii I de fotbal.

FCSB are opt victorii şi un egal în ultimele sale nouă partide, în timp ce FC Botoşani rămâne cu o singură victorie în ultimele sale şapte etape, patru egaluri şi două eşecuri.

Gigi Becali recunoaște, după plecarea lui Edi Iordănescu, valoarea lui Constantin Budescu. „El și Ianis Stoica au câștigat meciul cu FC Botoșani”

Gigi Becali a fost bucuros de rezultat și a remarcat atitudinea lui Constantin Budescu pe care l-a criticat de destul de dur în ultimul itmp.

„Ce am eu cu Budescu? Mă cer eu cu jucătorii? Eu îi cert, dar nu că mă împac cu ei. El e plătit, iar tu zici, tu ești stăpânul, el slujește echipa. Eu zic și ei ascultă nemulțumirile mele. Dacă mă întâlnesc cu ei suntem preteni. Îi cert ca să nu mai facă.

I-am zis să dăm niște exterioare, am glumit cu ei. Le-am zis și altora 2-3 vorbe. Dacă nu dă cu exteriorul și dacă dă cu stângul… Lui i-a intrat în reflex asta și nu e bine. E bine că a intrat și că a câștigat meciul. El și Ianis Stoica au câștigat meciul”, a recunoscut Gigi Becali.

Ce a spus Toni Petrea de victoria cu FC Botoșani?

Toni Petrea a admis că a fost o victorie dificilă în fața unui adversar puternic.

“Greu, foarte greu. O primă repriză în care am pus presiuune pe adversar, însă nu am reuşit să punem noi în pericol poarta adversarului. Am primit gol la prima situaţie de gol a adversarului în prima repriză, care ne-a ameţit un pic.

Am reuşit să revenim în repriza a doua şi să câştigăm într-un final incendiar. Agresivitate am avut. Pe faza de atac poate nu am găsit soluţiile potrivite la momentul potrivit. Ne-am complicat în unele momente”, a spus Petrea pentru posturile care transmit Liga 1.

The post Gigi Becali recunoaște, după plecarea lui Edi Iordănescu, valoarea lui Constantin Budescu. „El și Ianis Stoica au câștigat meciul cu FC Botoșani” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă