Gigi Becali, reacție vehementă cu privire la revenirea lui Denis Alibec la FCSB: „Ce să fac cu el? Nu o să mai vină niciodată”. Ce l-a deranjat pe patron

1 săptămână in urmă 14

Gigi Becali, patronul clubului FCSB, a vorbit despre posibilitatea unei reveniri a lui Denis Alibec, atacantul în vârstă de 31 de ani, la gruparea roș-albaștră.

Împrumutat în vară la CFR Cluj de la Kayserispor, Denis Alibec a fost pus pe liber de către antrenorul Dan Petrescu, care i-a transmis că nu mai are nevoie de el în Gruia.

Întrebat despre o posibilă revenire a lui Denis Alibec la FCSB, Gigi Becali a dat de înțeles că indisciplina fotbalistului pe terenul de joc l-a făcut pe patron să nu mai vrea să audă de el.

Gigi Becali, reacție vehementă cu privire la revenirea lui Denis Alibec la FCSB

Totuși, Gigi Becali a ținut să precizeze faptul că îl apreciază pe Denis Alibec ca fotbalist. Acesta a evoluat la FCSB în perioada ianuarie 2017 – iulie 2018, în care a înscris 9 goluri în cele 34 de meciuri jucate în Liga 1.

„Ce să fac cu el? Să știi că Alibec e jucător talentat. Dar nu o să îmi mai permit vreodată să vină unul și să facă mofturi. Nu mai există așa ceva, nu îi mai las. L-am dat și am scăpat. Păi, dar tu ce faci, mă, dai cu picioarele, te enervezi. Și atunci nu o să mai vină niciodată.

Nu zic că nu are valoare Alibec, are valoare. Și caracter frumos are, dar în timpul jocului e altceva. Sau la antrenamente, mofturi… Păi, nu se poate, tată. Trebuie să faci ce spune antrenorul.
Cum eu dau banii și nu mi-am bătut niciodată joc de jucători, atunci și tu respectă-ți contractul. Nu dacă cumva nu îți convine ție nu te mai antrenezi tu, un contract trebuie să fie respectat”, a spus Gigi Becali, la Digi Sport.

  • 1.2 milioane de euro e cota de piață a lui Denis Alibec, potrivit Transfermarkt.
  • 12 meciuri a jucat Denis Alibec pentru CFR Cluj în actuala ediție a Ligii 1, reușind să înscrie două goluri.
  • 2 goluri în 15 meciuri a marcat Denis Alibec pentru Kayserispor în sezonul trecut al primei ligi din Turcia.

The post Gigi Becali, reacție vehementă cu privire la revenirea lui Denis Alibec la FCSB: „Ce să fac cu el? Nu o să mai vină niciodată”. Ce l-a deranjat pe patron appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă