Gigi Becali, reacție categorică după ce Cornel Dinu a anunțat că o vrea pe FCSB campioană: „L-am ajutat când a avut o problemă! E vocea dreptății!”

1 lună in urmă 24

Cornel Dinu, fost jucător și antrenor al lui Dinamo, a declarat faptul că își dorește ca rivala FCSB să câștige campionatul, în acest sezon. Gigi Becali a comentat afirmația neașteptată a legendei dinamoviste.

FCSB se află pe primul loc din play-off-ul Ligii 1, cu 33 de puncte.

În primul meci din play-off, FCSB o va întâlni, acasă, pe FC Botoșani. Partida va avea loc duminică, de la ora 21:00, și va putea fi urmărită, în format live text, pe www.prosport.ro.

Gigi Becali, reacție categorică după ce Cornel Dinu a anunțat că o vrea pe FCSB campioană

Latifundiarul din Pipera este de părere că afirmația lui Cornel Dinu are la bază faptul că i-a întins o „mână de ajutor” fostului antrenor de la Dinamo, într-un moment greu. În plus, acesta susține că „Procurorul” a observat faptul că FCSB este dezavantajată de arbitri.

„Cornel are el păcatele lui, dar el cu fotbalul este drept. Vrea dreptatea în fotbal, e vocea dreptății a lui Dinu, care iubește și respectă fotbalul. O fi văzut că suntem furați de arbitri, că jucăm frumos, că nu știu ce…

Eu l-am ajutat când a avut o problemă și probabil că din cauzele astea. De-aia e bine să răspunzi cu pace. Eu aș vrea să răspund cu pace tuturor, dar mă mai întâră și pe mine câteodată dracii.

Lui Edi nu pot să ii răspund cu pace, că se ia cu mine, cu patronii. Ia-te de antrenori, fii filosof cu antrenorii tăi, Edi, nu cu patronii. Dacă ne întunecă mintea dracii, ne punem capul cu antrenorii ca Edi”, a declarat Gigi Becali, la PRO X.

Declarația lui Cornel Dinu

„Una dintre concluzii este scăderea clară a nivelului de joc, din multe puncte de vedere. Al doilea lucru, eu sunt mai sentimental și țin altfel cu pământul fotbalului nostru, cu toată responsabilitatea spun că m-aș bucura ca FCSB, fosta, actuala Steaua, cum vreți voi, să câștige acest campionat. Tocmai pentru că joacă cu majoritatea jucătorilor români, crescuți în propria pepinieră. Sunt un exemplu de urmat. Revenirea și ridicarea fotbalului nostru nu se poate realiza decât prin astfel de eforturi. Aceasta e calea”, a spus Cornel Dinu, la Telekom Sport.

The post Gigi Becali, reacție categorică după ce Cornel Dinu a anunțat că o vrea pe FCSB campioană: „L-am ajutat când a avut o problemă! E vocea dreptății!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă