Gigi Becali, răspuns prompt pentru Iftime, care anunțase că vrea un jucător de la FCSB: „Cum să fac așa ceva?”

2 săptămâni in urmă 4

Articol de GSP - Publicat marti, 11 ianuarie 2022, 12:31 / Actualizat marti, 11 ianuarie 2022 12:48

Gigi Becali exclude vehement varianta ca fundașul Denis Haruț să revină la FC Botoșani. Valeriu Iftime, patronul moldovenilor, anunțase recent că ar fi tentat de un transfer al fundașului dreapa de 22 de ani de la FCSB. 

Denis Haruț este în continuare rezerva lui Valentin Crețu ca fundaș dreapta și e a patra soluție ca fundaș central. Primii trei stoperi sunt Vinicius, Andrei Miron și Iulian Cristea. Totuși, Becali nu se gândește să renunțe la el. 

Gigi Becali, răspuns prompt pentru Iftime: „Haruț nu e de vânzare”

„Cum să-l dau pe Haruț înapoi? Haruț nu e de vânzare. Avem încredere în el. Va juca, nu e un fotbalist pe care să-l dăm. Nici nu se pune problema!

Am spus eu vreodată ceva rău de Haruț? Doar că noi îl avem pe dreapta pe Valentin Crețu, care e fotbalist experimentat. E posibil să-l vedem pe Haruț ca fundaș central, vom vedea”, a spus Becali, în direct la Pro X. 

Cumpărat de la FC Botoșani în februarie 2021 pentru 700.000 de euro, Haruț nu s-a impus la FCSB. Jucătorul care poate acoperi 3 posturi (fundaș central/dreapta și mijlocaș defensiv) a bifat în actuala stagiune doar 10 prezențe.

 „Vom face un transfer spectaculos, e ceva de excepție!”

FCSB

Gigi Becali s-a lăudat în direct la TV: „Vom face un transfer spectaculos, e ceva de excepție!”

Valeriu Iftime, patron FC Botoșani: „Și mâine l-aș lua pe Haruț”

Valeriu Iftime, patronul de la FC Botoșani, spune că ar fi dispus să-l cumpere pe Denis Haruț de la FCSB.

„Și mâine l-aș lua înapoi pe Denis Haruț, dacă Gigi Becali mi-l dă. Dacă ar rămâne liber, ar fi perfect. Însă pentru el aș da chiar și o sumă de bani, deoarece nu cred eu că îl lasă domnul Becali liber de contract. Vom vedea ce o să se întâmple, dar eu sunt convins că acest copil, dacă s-ar întoarce la noi, Marius Croitoru l-ar pune imediat pe picioare!

Denis trebuie să joace și să aibă meciuri în picioare. Marius ține foarte mult la Haruț și îl cunoaște foarte bine. Eu îl consider un fotbalist foarte bun”, a declarat Valeriu Iftime, potrivit ProSport.

 „Cum să fac așa ceva?”

Denis Haruț, într-un duel cu Debeljuh

VIDEO Imagini de la pregătirea elevilor lui Toni Petrea

Citește și alte știri de actualitate: 

Gigi Becali se laudă, în direct la TV: „Vom face un transfer spectaculos, e ceva de excepție”

Becali, opinie categorică în cazul lui Djokovic: „Foarte bine că nu s-a vaccinat, dar ce-i prostia asta? Ce cauți tu acolo? Ești nebun?! Foarte bine i-au făcut. Nu este el liderul lumii libere”

Playtech: Vestea proastă anunțată de Alexandru Rafila. Toți românii tremură după acest anunț


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă