Gigi Becali putea lua o avere pe Olimpiu Moruțan! Valeriu Iftime: „L-a vândut ieftin!”

1 lună in urmă 21

Gigi Becali putea lua bani foarte mulți pe Olimpiu Moruțan. Cel puțin asta susține Valeriu Iftime, care crede că patronul de la FCSB n-a luat o decizie grozavă.

Finanțatorul celor de la FC Botoșani este convins că Moruțan putea să reprezint cu adevărat o afacere excelentă pentru Gigi Becali, precum Dennis Man.

Galatasaray a plătit inițial suma de 4,7 milioane de euro în schimbul lui Olimpiu Moruțan, la care se mai poate adăuga un bonus de 1,5 milioane de euro în situația în care gruparea Cim Bom se va califica în Europa League la finele acestui sezon. Fotbalistul va avea o clauză de nu mai puțin de 25 de milioane de euro.

Valeriu Iftime, mesaj pentru Gigi Becali: „L-a vândut ieftin pe Moruțan!”

Valeriu Iftime îl știe bine pe Olimpiu Moruțan și crede că mijlocașul putea să plece pe bani foarte mulți de la FCSB.

„Nu trebuia vândut acum! L-a vândut ieftin, treaba lor, n-am ce comenta. Prețul putea să crească într-un mod spectaculos, dar e politica domnului Becali și o respect. Sper să se îndeplinească condițiile, dar oricum 6 milioane este un transfer bun”, a spus Valeriu Iftime, la Digi Sport.

„Degeaba ceream eu 10 milioane, că el începuse să joace prost și nimeni nu îmi mai oferea acești bani. Nici măcar arabii nu mai voiau să ne dea 10 milioane de euro. Acum a plecat în Turcia, iar Giovanni o să aibă grijă ca totul să fie ok. A plecat cu băiatul acolo. Nu îmi pare rău că l-am dat pe suma asta”, a spus Gigi Becali, pentru ProSport.

The post Gigi Becali putea lua o avere pe Olimpiu Moruțan! Valeriu Iftime: „L-a vândut ieftin!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă