Gigi Becali, pus la zid după ce l-a atacat pe Edi Iordănescu. “Calci totul doar ca să-ți vezi egoul satisfăcut”

4 săptămâni in urmă 18

  • Fotbal: România U20 - Polonia U20, joi, 18:00, Digi Sport 1

  • Preliminarii CM: Grecia - Spania, joi, 21:45, Digi Sport 1

Gigi Becali a încălcat acordul contractual cu Edi Iordănescu și a făcut publică nemulțumirea față de jocul FCSB-ului. Mai mult, patronul “roș-albaștrilor” a anunțat că regretă că i-a oferit putere de decizie lui Edi Iordănescu, considerând că este un “an pierdut”.

Lovin: "S-a întrecut orice limită. Este foarte grav"

Florin Lovin (39 de ani), fost jucător la FCSB în perioada 2004-2009, consideră că Gigi Becali a acționat doar din orgoliu și reprezintă un pericol pentru principiul performanței la FCSB.

"Cred, cu mâna pe inimă, că Gigi Becali poate fi declarat cel mai complex om care există în România. Am avut atâta încredere în acest proiect, când a venit Edi Iordănescu. Că vom avea un club normal, în care patronul este patron și asigură antrenorului ce este nevoie, iar antrenorul ia deciziile. Dar s-a întrecut orice limită. Pentru mine, ceea ce se întâmplă este foarte grav. Am ieșit din sfera normalului.

Am vorbit cu Edi și empatizam cu el, chiar mă rog să continue cu rezultatele bune, pentru că doar rezultatele pot oferi o oarecare liniște. Legat de jocul-spectacol, ai nevoie în primul rând de rezultate, să ai un fundament. Nu poți să fii pe locul 7 și să joci spectaculos. FCSB nu e o echipă oarecare, își propune an de an câștigarea campionatului.

Lumea animalelor are propriile reguli. Vezi Sălbăticia ascunsă a Americii de Nord în Digi Online pe Digi Animal World de la 21:00.

Cinci ani de zile, ai făcut un lucru și l-ai făcut greșit. Acum calci totul doar ca să-ți vezi egoul satisfăcut. Mă supără foarte tare și nu cred că mai avem cale de întoarcere. În primul rând, tot ce spune Gigi Becali pe subiectul spectacolului nu are acoperire. FCSB, la toate meciurile, are o posesie mai bună decât adversarul. Fotbalul spectacol e la echipa cu jucători foarte buni, cu 30-40 de mii de oameni în tribune.

Sincer, cred că Edi va rămâne atât timp cât vor fi rezultate. Dacă nu vor fi... acum, argumentul suprem care-l ține pe Edi Iordănescu sunt rezultatele. De cifre nu te poți lega. Iar dacă te legi, plătești", a spus Florin Lovin la Pro X.

Clasamentul Ligii 1, la finalul turului

Etichete: liga 1 , edi iordanescu , gigi becali , florin lovin , fcsb
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă