Gigi Becali, propunere incredibilă pentru ultrașii lui FCSB. „Asta nu o mai auziți niciodată!”

2 săptămâni in urmă 9

Gheorghe Mustață a dezvăluit că Gigi Becali le-a făcut o propunere incredibilă ultrașilor care o susțin pe FCSB.

Gigi Becali și-a pus ultrașii în cap după ce a decis să îl dea afară pe Edi Iordănescu, antrenorul care a stat pe banca vicecampioanei României mai puțin de trei luni.

După ce ultrașii au vandalizat baza de la Berceni și au scris pe gardul Palatului lui Gigi Becali, latifundiarul din Pipera a încercat să facă un pas către suporterii lui FCSB și le-a făcut o propunere incredibilă.

Gigi Becali, propunere incredibilă pentru ultrașii lui FCSB

Liderul galeriei FCSB a dezvăluit că Gigi Becali le-a transmis suporterilor că este dispus să accepte ca doi ultrași desemnați de către galerie să se implice în alcătuirea echipei de start a roș-albaștrilor.

„Becali a spus să desemnez eu doi oameni care să participe la alcătuirea echipei. Asta nu o mai auziți niciodată. Am zis că pe noi nu ne interesează să facem echipa, să umblăm la echipă. I-am spus că ne interesează să lase antrenorul și că nu vrem să mai revenim la schimbările din minutul 22 sau minutul 30.

I-am spus «Nea Gigi, nu mai vrem niciun antrenor. Te vrem pe dumneata!». Ca să nu mai existe discuții… Noi ni-l dorim pe antrenorul Gigi Becali! Era puțin entuziasmat și ne-a zis: «Da, dar eu n-am licență». A zis că-l pune pe Pintilii și facem echipa.

La telefon mi-a zis să ne ducem la Dinamo sau CSA Steaua. I-am spus: «Du-te dumneata la Dinamo, la CSA sau unde vrei dumneata!». Nu vrem să ne lăsăm călcați în picioare și umiliți de domnul Gigi Becali”, a spus Gheorghe Mustață la ProX.

Gigi Becali urmărind un meci al lui FCSB
  • 2 este locul ocupat de FCSB în clasamentul Ligii 1 după 15 etape jucate în sezonul 2021 – 2022
  • 31 de puncte a adunat vicecampioana României în cele 15 mecuri jucate până în prezent

The post Gigi Becali, propunere incredibilă pentru ultrașii lui FCSB. „Asta nu o mai auziți niciodată!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă