Gigi Becali, promisiune pentru Helmut Duckadam după ce fostul portar s-a dezis de FCSB. „Îi garantez că așa va fi!”

2 săptămâni in urmă 17

Gigi Becali a ținut să îi facă o promisiune lui Helmut Duckadam, toate acestea după ce fostul portar s-a dezis de FCSB.

Edi Iordănescu a plecat de la FCSB după aproape trei luni petrecute pe banca tehnică a vicecampioanei României, iar Helmut Duckadam nu mai are încredere că echipa se va mai putea lupta la titlu.

După ce a auzit că Helmut Duckadam s-a dezis de FCSB și a transmis că formația roș-albastră o să ajungă o echipă de pluton, Gigi Becali a reacționat și i-a făcut o promisiune fostului mare portar.

Gigi Becali, promisiune pentru Helmut Duckadam

Gigi Becali i-a promis că formația roș-albastră se va bate cu echipele de top din Europa în maxim trei ani.

„Acum îi transmit un mesaj domnului Duckadam. Domnule Duckadam, echipa asta despre care spuneți că e de pluton, cât de curând, vă garantez că se va bate cu marile puteri ale Europei. În unul, 2 sau 3 ani.  Asta vă garantez eu că așa va fi”, a spus Gigi Becali, potrivit Digisport.ro

Helmut Duckadam: „Nu mai sunt fan, va ajunge o echipă de pluton!”

Fostul președinte de imagine al celor de la FCSB, Helmut Duckadam, nu a ezitat să îl critice pe Gigi Becali și a transmis că vicecampioana României o să ajungă o echipă de pluton după plecarea lui Edi Iordănescu.

„Am fost unul dintre zecile de mii de naivii care au crezut că domnul Becali dorește cu adevărat performanță la FCSB. Dar am observat că nu-l interesează nici suporterii, nici performanța, ci doar faptul că echipa e o jucărie a dânsului.

Când nu mai are acces la această jucărie, se supără, iar toți ceilalți din jurul lui au de suferit. Nu mai sunt fan FCSB! Am spus-o că, după ce va pleca Edi Iordănescu, FCSB va ajunge o echipă de pluton, care-și va pierde din suporteri. Orice antrenor va veni va fi primit cu răceală”, a spus Helmuth Duckadam pentru sursa citată mai sus.

The post Gigi Becali, promisiune pentru Helmut Duckadam după ce fostul portar s-a dezis de FCSB. „Îi garantez că așa va fi!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă