Gigi Becali, prima reacție după videoclipul scandalos în care Victor Pițurcă vorbește despre Mihai Rotaru, Davis Mangia și Mirko Piglacelli: „Nu mai vreau să mă cert!”

1 lună in urmă 13

Filmarea în care Victor Pițurcă a avut un derapaj grosolan la adresa patronului Mihai Rotaru, fostului tehnician al oltenilor Davis Mangia și portarului Mirko Piglacelli a stârnit reacții puternice pe internet, însă Gigi Becali este, probabil, singurul om din fotbal care nu a văzut filmarea.

Patronul lui FCSB susține că este mai bine că nu a urmărit filmulețul, el fiind abia împăcat cu Piți.

Gigi Becali, prima reacție după videoclipul scandalos în care Victor Pițurcă vorbește despre Mihai Rotaru, Davis Mangia și Mirko Piglacelli

„Nu ştiu de ce filmare vorbiţi şi nici ce s-a întâmplat. Ce a făcut Victor Piţurcă? De fapt, mai bine să nu ştiu că nu mai vreau să mă cert. Nici nu cred că o să mă uit. Eu cu Victor Piţurcă abia m-am împăcat.

Nu vreau să mă bag în chestia asta. Dacă a spus lucrurile astea, e treaba lui. Eu am avut alte treburi azi, am fost de dimineaţa la biserică. Dar, oricum n-am ce să comentez. Cu Piţurcă m-am împăcat, i-am trimis medicamente, perfuzii când a avut COVID-19. Am încercat să îl ajut.

Haideţi să vă spun ceva. Nu vreau să mă mai cert. Am 63 de ani deja văd altfel viaţa. Nu mai vreau să mă cert, să fac scandal. Orice spun acum se interpretează şi nu mai vreau. Eu ştiu că multă lume mă ascultă şi vrea să mă audă, dar nu mai vreau că se interpretează.

Uite, din ce ziceţi cu Piţurcă, eu pe Devis Mangia nu îl cunosc personal, deci nu pot să spun nimic despre el. Acu câţiva ani vorbeam şi eu…, dar nu mai vreau scandal. Dar nu pot vorbi despre el dacă nu îl cunosc.

Când eram mai tânăr, mă certam, ştiţi şi voi, că duceam războaie, era altfel. La 40 – 50 de ani vorbeam mai mult. Dar acum nu mai vreau să mă cert, să creez scandal, să mă implic în toate. Înţelegeţi?”, a spus Gigi Becali, potrivit Fanatik.

The post Gigi Becali, prima reacție după videoclipul scandalos în care Victor Pițurcă vorbește despre Mihai Rotaru, Davis Mangia și Mirko Piglacelli: „Nu mai vreau să mă cert!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă