Gigi Becali, prima reacție după ce Craiova vrea control antidoping înaintea derby-ului cu FCSB. „Să ceară ce vor ei! Pot veni și la Palat” | EXCLUSIV

2 luni in urmă 10

FCSB – CS Universitatea Craiova este derby-ul acestei etape a Ligii 1, iar oltenii sunt deciși să câștige pe Arena Națională. Meciul are loc duminică, de la ora 20:30.

Vicecampionii României se pare că au „început” deja partida cu câteva zile înaintea duelului de pe Arena Națională! Oltenii au preluat modelul lui Dinamo și vor cere control antidoping pentru disputa de duminică, dar şi teste antidoping la complexul de antrenament al celor de la FCSB, în baza acestora Berceni.

Contactat de ProSport, Gigi Becali a avut o reacție categorică și a dezvăluit că îi așteaptă pe cei de la Craiova să ceară acest control antidoping.

Gigi Becali, prima reacție după ce Craiova vrea control antidoping înaintea derby-ului cu FCSB. „Să ceară ce vor ei! Pot veni și la Palat”

„Să facă ce vor ei! Dacă o vor face conform regulamentului, atunci nu am nimic împotrivă. Dar mie nu îmi place circul și nu mă interesează aceste acțiuni ale lor.

Din partea mea ei pot să vină chiar și la mine la Palat să ne controleze, dacă tot este vorba de circ…V-am spus încă de la început că mie nu îmi place circul. Ce credeți că vor descoperi la noi?

Eu zic să jucăm pe teren și să lăsăm acest circ înainte de meci.  Dar, dacă ei vor cere acest control și vor face totul conform regulamentului atunci noi îi așteptăm. Eu nu am nimic împotrivă. Știu că miza acestui meci este mare, dar stați liniștiți că tot îi vom bate și cu această presiune pusă de ei”, nea spus Gigi Becali.

FCSB nu se va baza pe Florinel Coman

Pentru acest meci, dar și pentru o lungă perioadă de timp FCSB nu se va mai putea baza pe Florinel Coman. Internaționalul roș-albaștrilor s-a accidentat la echipa națională.

După investigațiile făcute vineri, staff-ul medical al „tricolorilor” a dat verdictul în cazul lui Florinel Coman: leziune la nivelul mușchilor adductori ai coapsei drepte.

The post Gigi Becali, prima reacție după ce Craiova vrea control antidoping înaintea derby-ului cu FCSB. „Să ceară ce vor ei! Pot veni și la Palat” | EXCLUSIV appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă