Gigi Becali, poveste de neuitat în Liga Campionilor. „Vai de capul meu! Ce faci tu, Golanski, l-ai lovit pe Mutu?”

1 lună in urmă 3

Pavel Golanski a dezvăluit o poveste de neuitat cu Gigi Becali din Liga Campionilor, atunci când FCSB s-a duelat în 2008 cu Fiorentina, pe stadionul din Ghencea.

Fostul fundaș al FCSB-ului a fost titular în meciul cu Fiorentina, dar acesta a fost eliminat și nu a terminat partida din Liga Campionilor pe teren.  Acesta l-a faultat oe Adrian Mutu, fostul mare internațional român, iar polonezul a fost certat de Gigi Becali pentru că a îndrăznit să intre dur la „Briliant”.

Pavel Golanski a fost băgat în ședință de Gigi Becali după ce l-a lovit pe Adi Mutu în meciul FCSB – Fiorentina, iar polonezul nu a scăpat de morala latifundiarului din Pipera.

Gigi Becali, poveste de neuitat în Liga Campionilor

„Era meciul dintre FCSB şi Fiorentina, acasă, stadionul era plin. Adi a jucat mijlocaş stânga, eu fundaş dreapta. Eu ştiam înainte de meci că era dinamovist şi tot timpul când vine pe Ghencea suportă reacţiile fanilor. A fost un meci în care el a jucat bine. Stilul meu a fost un pic dur şi l-am lovit tare la o fază, şi am luat roşu. Am fost foarte supărat, că era şi un meci important. Când am ieşit de pe teren, toţi suporterii mă aplaudau că l-am lovit.

Când am disutat cu el recent, i-am spus dacă îşi mai aduce aminte şi mi-a spus că a fost tehnic şi rapid, că nu am putut să îl prind. Oricum, ţin minte că după am vorbit cu Gigi Becali şi a venit la mine. Mi-a zis: ’Ce faci tu, Golanski?’, ’Ce problemă e?’, ’Păi l-ai lovit pe Mutu, ce vrei să faci?’, ’Da, plecase de lângă mine şi l-am lovit’, ’Vai de capul meu!’. Şi a început să vorbească cum vorbeşte el mereu. Aşa a fost cu Adi Mutu”, a rememorat Pavel Golanski la Look Sport Live.

Echipele de start în FCSB – Fiorentina:

FCSB: 1 Zapata, 4 Golanski, 6 Radoi, 8 Ovidiu Petre, 9 Semedo, 10  Dayro Moreno, 14 Toja, 16 Nicolita, 17 Baciu, 18 Petre Marin, 30 Tiago
Rezerve: 12 Cernea, 2 Ogararu, 20 Lovin, 23 Plesan, 28 Stancu Fiorentina: 1 Frey, 2 Kroldrup, 4 Donadel, 5 Gamberini, 6 Vargas, 10 Mutu, 11 Gilardino, 14 Zauri, 18 Montolivo, 24 Santana, 88 Felipe
Rezerve: 13 Storari, 8 Jovetic, 9 Osvaldo, 22 Kuzmanovic, 29 Pazzini, 30 Almiron1

The post Gigi Becali, poveste de neuitat în Liga Campionilor. „Vai de capul meu! Ce faci tu, Golanski, l-ai lovit pe Mutu?” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă