Gigi Becali poate spera din nou! Budescu anunță cum poate ajunge la FCSB: „Putem vorbi de despărțire” + Câți bani are de primit de la Astra

1 lună in urmă 1

Constantin Budescu îi dă iar speranțe lui Gigi Becali. Spune că poate pleca de la Damac în cazul în care echipe nu va reuși evitarea retrogradării. Atacantul așteaptă convocarea de la națională și dezvăluie că are de primit 11 salarii de la Astra Giurgiu.

Constantin Budescu are deja trei meciuri jucate la Damac, în Arabia Saudită. În această perioadă, echipa fotbalistului român a bifat o remiză și două înfrângeri. Ultima, cu Al Shabab, 1-2.

După cele 21 de etape disputate în prima ligă a Arabiei Saudite, Damac ocupă locul 15, penultimul în clasament, cu 17 puncte, având un avans de doar două puncte față de ultima clasată, Al Ain, și fiind la opt puncte în spatele celor trei echipe aflate la egalitate de puncte și clasate imediat deasupra echipei la care activează Constantin Budescu.

Gigi Becali poate spera din nou! Budescu anunță cum poate ajunge la FCSB: „Putem vorbi de despărțire” + Câți bani are de primit de la Astra

„Deja am ajuns la kile slăbite. Cu toții am jucat bine, dar nu am reușit să câștigăm. Am avut și ghinion. Am marcat vreo două, trei goluri, dar s-au anulat. Din păcate pentru noi, aici este și VAR. Sperăm să câștigăm în următoarele meciuri, pentru că am jucat bine în meciurile astea.

M-a ajutat foarte mult anul pe care l-am petrecut aici. Aici este zonă de munte, este mai răcoare, deci este altă climă, este mai ok.

După transferul ăsta nu știu, nu știu nimic (despre convocarea la națională – n.r). Nu am discutat, aștept și eu ce se întâmplă, să văd ce să fac, să îmi chem familia aici. Nu există vreo problemă să ajung la națională. Nu am refuzat niciodată, nu este așa mare distanță… Cred că dacă îmi fac treaba ok aici la club, probabil o să fiu chemat și la națională.

Nu am ce sa regret, este o alegere pe care am făcut-o, sper să am evoluții bune aici. Nu am de ce să regret.

Am văzut, ce nu s-a speculat?! Mi-au calculat și ani, și bani, și tot. Cred că doar cinci la sută este adevărat. Au nimerit doar echipa. În rest nu au nimerit nimic.

Am discutat să vin la FCSB, dar a fost mult mai ușor să merg afară, să joc imediat. Contractul este pe un an jumătate. Nu pe trei luni. Vom vedea acum dacă rămânem în prima liga. Dacă nu rămânem în prima ligă, putem vorbi de o despărțire.

FCSB a fost o variantă înainte să plec, am vorbit, dar a fost mai ok să vin aici.

Sper ca Astra să își revină și să nu retrogradeze. Mă duc și eu să mă uit la meci. Nu țin cu nimeni (la Petroul – Astra – n.r.).

Eu vreau să joc până la 40, nu vreau să mă retrag. Eu abia acum m-am apucat mai serios. Tot timpul am jucat de plăcere și o să joc în continuare.

Aveam în jur de 11 luni de primit (de la Astra – n.r.). Eu le-am propus să îmi plătească doar 3 luni și să ne înțelegem amiabil. Nu au vrut și am decis să plec. Iar dacă plecam în țară, dura foarte mult să se rezolve litigiul.

Acum trebuie să îmi recuperez cam toți banii. Ce mai aveam până în vară. Nu vreau să mă cert cu nimeni, dar nu mai puteam sta”, a declarat Budescu la Digi Sport.

Jucător cu calități. Puturos mare. Guraliv, execuții. Din punct de vedere tehnic, putea juca în Europa, dar calitățile celelalte… drept dovadă nici nu prea avut oferte din Europa. Probabil că nu s-ar fi dus nici el. Budescu aleargă mai repede cu mingea la picior decât fără minge
Daniel Niculae

The post Gigi Becali poate spera din nou! Budescu anunță cum poate ajunge la FCSB: „Putem vorbi de despărțire” + Câți bani are de primit de la Astra appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă