Gigi Becali poate da o mare lovitură! Francezii anunță că Florin Tănase este dorit de Olympique Marseille

2 luni in urmă 9

Gigi Becali speră să ia bani mulți pe Florinel Coman și Dennis Man, însă poate da marea lovitură cu Florin Tănase, dorit de Olympique Marseille.

Tănase se poate bate cu Mbappe, Neymar și celelalte vedete din Ligue 1, Marseille fiind acum pe locul 4 în campionatul Franței, la doar 4 puncte de liderul PSG.

În vârstă de 25 de ani, Tănase pare pregătit să facă pasul cel mai important din carieră: fotbalistul născut la Găești a ajuns la FCSB în vara anului 2016, de la Viitorul, în schimbul a 1,8 milioane de euro.

Gigi Becali, veste excelentă! Florin Tănase este dorit de Olympique Marseille

Francezii de la „Inside Mercato” scriu că Marseille ar putea să-l transfere pe Florin Tănase pentru suma de 3 milioane de euro.

🇫🇷 Florin Tanase auteur d'une saison exceptionnelle au FCSB en Liga roumaine aurait attiré l'oeil de l'Olympique de Marseille. Le FCSB en difficulté fi => Indemnité : 3m euros et 3+1 souhaité par son agent. #OM #TeamOM #foot #mercato pic.twitter.com/UaBOgqf7gy

— Inside Mercato (@inside_mercato) December 5, 2020

Revenit la echipa națională a României, Tănase traversează o perioadă foarte bună, din moment ce a marcat zece goluri în acest sezon, oferind și trei assist-uri. Totuși, internaționalul român a avut probleme medicale în meciul cu UTA (3-0) și a fost schimbat după doar o jumătate de oră.

Meciurile la echipa națională te ajută foarte mult pentru un transfer în străinătate, sunt meciuri europene. Cel mai confortabil mă simt pe postul de mijlocaș ofensiv, în 4-2-3-1, în spatele vârfului”, a spus Florin Tănase, pentru FRF TV.

„Tănase a devenit un pion important la FCSB. Are și o vârstă potrivită pentru a pleca în străinătate. Problema este acest virus care ne împiedică să aducem scouteri. Cu toate relațiile noastre, cu toate cunoștințele, e greu dacă un scouter nu vine să urmărească.

Tănase e propus peste tot, în SUA, în Rusia, în Turcia, dar e această pandemie care nu lasă scouterii să vină. Ca să plece, trebuie să fie urmărit”, spunea Giovanni Becali, la Pro X, la începutul acestei luni.

Topul marcatorilor din Liga 1

Dennis Man – 10 goluri Florin Tănase – 9 goluri Nicolao Dumitru Cardoso – 6 goluri

The post Gigi Becali poate da o mare lovitură! Francezii anunță că Florin Tănase este dorit de Olympique Marseille appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă