Gigi Becali, pe cale să-l piardă pe Florin Tănase! Anunțul făcut de patronul FCSB-ului: „A zis să plece odată afară, să scape de România!”

1 lună in urmă 11

Florin Tănase, jucătorul celor de la FCSB, este exasperat de arbitrajul din România, iar patronul Gigi Becali susține că internaționalul român este gata să plece din țară.

Florin Tănase (26 de ani) a fost transferat de FCSB, în vara lui 2016, de la FC Viitorul, pentru 1.5 milioane de euro. Acesta mai are contract cu formația bucureșteană până în 2023.

FCSB se află pe primul loc din play-off-ul Ligii 1, cu 33 de puncte.

Gigi Becali, pe cale să-l piardă pe Florin Tănase

Latifundiarul din Pipera susține că Florin Tănase este hotărât să se transfere în străinătate, deoarece nu mai suportă arbitrajul românes. Acesta s-a arătat exasperat de o fază petrecută în partida cu Sepsi Sfântu Gheorghe, terminată 1-1.

„Oamenii nu mai pot. Tănase a zis să plece odată afară, să scape de România. Nu există așa ceva. Nu mai vor oamenii să rămână în țara asta. Astea nu-s greșeli, astea sunt drăcești, nu greșeli. Ce a făcut Călin, acum, cu Tănase, nu a existat de când e lumea”, a declarat Gigi Becali, pentru Antena Sport.

În mintul 65 al partidei Sepsi – FCSB, Florin Tănase a fost lovit, în careu, de un adversar cu piciorul în gambă. Însă arbitrul Iulian Călin a dictat, în mod suprinzător, fault în atac al jucătorului de la FCSB.

„Suntem foarte dezamăgiți pentru că după părerea mea puteam să ne desprindem, să facem 2-0, dar nu am reușit și din cauza arbitrului. Eu nu știu cine analizează prestațiile lor, pentru că ne-am săturat și noi. Nu mai putem să jucăm cu astfel de arbitraje. El dă fault în atac și mie mi-a rupt piciorul. Vreau să analizeze cineva de câte ori ne-a arbitrat Călin și de câte ori a greșit împotriva noastră.

Trebuia să fie un joc ușor, asta este și părerea mea, dar când arbitrul îi lasă să aibă asemenea intrări, out-uri invers, nu e poziționat cum trebuie, dă așa după ureche, îi zice arbitrul de rezervă ceva, nici nu ascultă”, a spus Florin Tănase, la finalul meciului cu Sepsi.

The post Gigi Becali, pe cale să-l piardă pe Florin Tănase! Anunțul făcut de patronul FCSB-ului: „A zis să plece odată afară, să scape de România!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă