Gigi Becali o să se enerveze la culme! Arbitrul contestat de patronul FCSB-ului, delegat la partida cu Sepsi OSK. „Eu l-aș îndruma să meargă la tratament!”

2 săptămâni in urmă 14

FCSB primește vizita celor de la Sepsi OSK azi, ora 21.30, în etapa a 3-a din play-off-ul Ligii 1, sezonul 2020 – 2021, pe stadionul „Marin Anastasovici”, iar Gigi Becali se va enerva la culme când va afla ce arbitru a fost delegat de CCA la partida de la Giurgiu.

CCA (Comisia Centrală a Arbitrilor) a ales brigada de arbitraj pentru partida FCSB – Sepsi OSK, cea asupra căreia Florin Tănase trăgea semnalul de alarmă, iar alegerea făcută de forul condus de Kyros Vassaras nu o să fie pe placul latifundiarului din Pipera.

CCA a hotărât ca meciul FCSB – Sepsi OSK să fie arbitrat de către Sebastian Colțescu (Craiova), cel care a fost desființat de latifundiarul din Pipera în trecut din cauza modului în care a arbitrat-o pe fosta vicecampioană a României.

Sebastian Colțescu, arbitrul contestat de Gigi Becali, delegat la FCSB – Sepsi OSK

„Colțescu trebuie scos din arbitraj, nu s-a întâmplat niciodata așa ceva în istoria fotbalului românesc. Cum să te bată o echipă care nu a depășit centrul terenului? Eu nu fac memoriu. Eu doar l-aș îndruma să se ducă undeva la tratament. M-a sunat și Porumboiu la pauză și mi-a zis că așa ceva n-a mai văzut”, spunea Gigi Becali, după meciul pierdut de FCSB cu Astra, scor 0-2, în 2015.

„Centralul” Sebastian Colțescu (Craiova – Dolj) va fi ajutat de către asistenții Octavian Șovre (Satu Mare) și Daniel Mitruți (Craiova – Dolj). Comisia Centrală de Arbitraj a hotărât ca al patrulea arbitru să fie Florin Chivulete (București), iar Nicolae Marodin a fost ales observatorul partidei care are loc pe stadionul „Marin Anastasovici” din Giurgiu.

FCSB se poate distanța la patru puncte de locul 2

Meciul cu Sepsi OSK este important pentru FCSB, toate acestea deoarece rivala CFR Cluj s-a încurcat cu Universitatea Craiova, scor 1-2, în etapa a 3-a din play-off-ul Ligii 1. În cazul unei victorii la Giurgiu, formația roș-albastră face 42 de puncte și se distanțează la patru de campioana României și la opt de oltenii lui Mihai Rotaru.

The post Gigi Becali o să se enerveze la culme! Arbitrul contestat de patronul FCSB-ului, delegat la partida cu Sepsi OSK. „Eu l-aș îndruma să meargă la tratament!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă