Gigi Becali nu renunță! Războiul cu liderii galeriei FCSB continuă: „O să fie arestați”

1 săptămână in urmă 2

Gigi Becali nu renunță la plângerea făcută împotriva celor care i-au adresat injurii, mesajele obscene la adresa sa regăsindu-se la baza Berceni, dar și pe gardul reședinței din Aleea Alexandru.

Totul a pornit în urmă cu o săptămână, după ce omul de afaceri l-a determinat pe Edi Iordănescu să plece de pe banca tehnică a FCSB. Fanii, enervați de gestul patronului, au scris la baza de pregătire și pe gardul „Palatului” mesaje precum: „Arzi în Iad”, „Satana”, „Mori, Gigi!”.

Becali și-a pus avocații să formuleze plângerea și a fost chemată Poliția Criminalistică.

Gigi Becali nu renunță! Războiul cu liderii galeriei FCSB continuă: „O să fie arestați”

Luni, 15 noiembrie, mesajele au fost curățate de o echipă de muncitori. Becali preciza că liderul PRA, Gheorghe Mustață, ar fi cel care a instigat: „Totul mi se trage cu suporterii de când a ieşit Mustaţă ăsta din puşcărie”.

Totuși, Mustață a anunțat că are probe de partea sa și paote dovedi că nu arenicio implicare în actul de vandalism: „Văd că Gigi Becali mă amenință cu pușcăria. Mâine, la prima oră mă voi duce eu singur la secția 1 de Poliție cu casete și cu probe unde am fost în ziua aia. Eu o să mă duc cu probe, dar Gigi Becali are vreo probă împotriva mea? Pe cine am instigat eu?”.

Azi, 22 noiembrie, Gigi Becali a anunțat la Pro X: „Se face anchetă. Eu vreau să stau liniștit, nu mă interesează. Vreau să-mi văd de viața mea, nu poate nimeni să comande pe banii mei. E o societate comercială, cine amenință să meargă la pușcărie. O să vedeți că o să răspundă. Ce știu eu…din anchetă, oamenii se vor ocupa, să fie arestați. Dacă e arestat unul pentru chestiile astea mici, apoi nu mai face lucruri mai grave”.

Despre subiect, Toni Petrea, noul antrenor FCSB, s-a limitat să declare: „Port un respect deosebit suporterilor. Nu vreau să comentez nimic legat de aceste lucruri. Îmi doresc doar ca ei să susțină echipa, jucătorii, pentru că e nevoie de susținere”.

The post Gigi Becali nu renunță! Războiul cu liderii galeriei FCSB continuă: „O să fie arestați” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă