Gigi Becali nu mai vrea să facă transferuri la FCSB, dar ar face o singură excepție: „Am zis că dau 600 de mii!”. Planul patronului: „Așa am făcut cu Olaru și Ianis Stoica!”

5 zile in urmă 8

Gigi Becali, patronul clubului FCSB, a vorbit despre interesul pentru David Miculescu, atacantul în vârstă de 20 de ani de la UTA Arad.

Despre interesul celor de la FCSB pentru David Miculescu se discută deja de câteva luni, deși fotbalistul mai are un an și jumătate de contract cu UTA Arad.

Roș-albaștrii au trimis o ofertă în valoare de 500 de mii de euro către UTA Arad pe numele tânărului fotbalist, însă conducerea clubului arădean nu are de gând să îl cedeze așa ușor pe David Miculescu.

Gigi Becali nu mai vrea să facă transferuri la FCSB, dar ar face o excepție pentru David Miculescu

Totuși, Gigi Becali rămâne deschis pentru acest transfer și le transmite celor de la UTA că e dispus chiar să plătească acum suma de transfer și să îl ia la FCSB peste un an. Planul patronului este să îl lase pe David Miculescu să crească, să fie pregătit pentru a evolua la FCSB și apoi să îl ia să îl „arunce în luptă” pentru a putea să îl vândă mai departe, în schimbul unei sume mult mai mari.

„Sunt niște jucători pe care-i urmăresc. Așa este, m-am interesat de acest fotbalist. Miculescu nu e un jucător pe care eu îl vreau acum. Am zis că dau 500 de mii sau chiar 600 de mii de euro, dar nu am nevoie de el acum

Dau banii acum și îl las acolo, îl iau peste un an. E o investiție, îl iau peste un an sau doi. Pentru un jucător de 19 ani aș plăti. Uite tată, lasă-l acolo. Așa am făcut cu Olaru sau cu Ianis Stoica. Îl vezi acum pe Ianis?”, a spus Gigi Becali, la Digi Sport.

  • 700 de mii de euro este cota de piață a lui David Miculescu, potrivit Transfermarkt.
  • 6 goluri în 20 partide a marcat David Miculescu pentru UTA Arad în actuala ediție a Ligii 1.

The post Gigi Becali nu mai vrea să facă transferuri la FCSB, dar ar face o singură excepție: „Am zis că dau 600 de mii!”. Planul patronului: „Așa am făcut cu Olaru și Ianis Stoica!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă