Gigi Becali nu mai este proprietarul Palatului din Aleea Alexandru

2 săptămâni in urmă 16

  • Digi Sport Special, marți, 21:30, Digi Sport 1

  • Fotbal Club, marți, 19:30, Digi Sport 1

Conform spuselor lui Becali, Palatul din Aleea Alexandru, estimat la circa 10 milioane de euro, este acum deţinut în acte de cele trei fete ale sale, Cristina, Alexandra şi Teodora Becali. Recent, Dumitru Dragomir a dezvăluit că la un moment dat Palatul era transformat într-un fel de spital pentru călugari şi măicuţe.

Singurele afaceri în care Becali continuă să fie proprietar ar fi FCSB şi compania de construcţii Arcom, adică cele care pot produce milioane de euro pentru el.

Galerie Foto

Gigi Becali nu mai deţine în acte Palatul din Aleea Alexandru 

Se zice că mama înțelepciunii este aducerea aminte de moarte și ziceam: cum să-mi aduc aminte de moarte? O să ziceți 'Bă, ăsta e nebun!'. Da, dar e mama înțelepciunii, Eu în fiecare zi mă gândesc numai la moarte și dacă mă gândesc la moarte nu mai mă interesează să fac.

“Un pas mic pentru om, un salt uriaș pentru omenire.” Urmărește documentarul Omul pe lună, azi de la 21:55 pe DIGI World, în DIGI Online.

Păi, dacă eu mor oricum, de ce să fac bogății? Pentru ce să mă gândesc la toate nemuririle dacă mor? Că el, vrăjmașul, cea mai mare șmecherie a lui este grija de multe, ca să-ți împrăștie mintea. Dacă el îți împrăștie mintea de multe … eu de-aia le vând și nu mai am treabă și le dau toate, la copii.

Țin Steaua, Arcomul, două care sunt mari, celelalte nu mă mai interesează, lucruri mici. Palatul e la fete, le-am dat la fete. Eu grijă de multe nu mai vreau. Când e grijă de multe asta e, vrăjmașul, împrăștie mintea, când o împrăștie nu mai poți s-o ții la Dumnezeu că o împrăștie el colo-colo. Eu vreau la Hristos să am mintea”, a declarat Gigi Becali la România TV.

Gigi Becali a plătit 7 milioane de euro pe Palatul deţinut de urmaşii industriaşului Max Auschnitt

Construit în 1915 pentru avocatul Iancu Manu, Palatul pe care acum îl deţine Gigi Becali este o copie a Palatului Biron din Paris, devenit între timp hotel şi care găzduieşte Muzeul Rodin. Palatul Biron a fost construit între 1727 şi 1732.

În 1948, clădirea a fost naţionalizată şi a devenit locuinţa prim-ministrului Petru Groza până în 1958, când moare.

După Revoluţie, moştenitorii industriaşului Max Auschnitt, ultimul proprietar de drept al Palatului, reintră în posesia sa şi îl vând, în anul 2006, cu 7 milioane de euro lui Gigi Becali.

Etichete: gigi becali , alexandra becali , cristina becali , teodora becali , patat aleea alexandru

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă