Gigi Becali ”nu-l slăbește” deloc pe Edi Iordănescu: ”Comandă altul pe banii mei? Critic când vreau eu”

2 săptămâni in urmă 2

  • Fotbal: România U20 - Polonia U20, joi, 18:00, Digi Sport 1

  • Preliminarii CM: Grecia - Spania, joi, 21:45, Digi Sport 1

Prezent la ceremonia de sfințire a bisericii din incinta bazei FCSB-ului din Berceni, omul de afaceri a afirmat o dată în plus că ”nu dă doi bani” pe înțelegerea pe care a avut-o cu Iordănescu jr, potrivit căreia nu ar avea voie să se amestece în viața echipei și să lanseze public critici la adresa jucătorilor sau antrenorului

Gigi Becali: ”Comandă altul pe banii mei? Îmi închide vreodată Edi gura? Nu mai pot eu de 500.000 de euro”

Becali a susținut că îi dă în continuare credit lui Edi Iordănescu, însă nu se va opri cu atacurile publice, indiferent de suma pe care va trebui să o plătească. Aceasta ar putea fi și o strategie a patronului FCSB-ului de a-i forța mâna antrenorului să-și dea demisia.

Să mă împac cu Edi? M-am certat eu cu el? Eu am spus doar că nu jucăm nimic, o spun și acum. Nu pot să spun că jucăm bine. Dar încă am încredere în el. Eu îmi văd de treaba mea, el își vede de treaba lui. Comandă altul pe banii mei? Nu se va mai întâmpla asta.

Deocamdată, Edi nu a realizat nimic. Să vedem ce se va întâmpla în retur. Are și timp să-și impună filosofia. Eu nici n-am citit contractul (n.r. - Becali face referire la clauzele stipulate în contract de Iordănescu).

Critic când vreau eu, îl critic și pe el. Asta e tactica mea, să atrag atenția, să se trezească și jucătorii. Îmi închide vreodată Edi gura? Să fim serioși! Nu mai pot eu de 500.000 de euro”, a declarat Gigi Becali.

  • 11 meciuri, 8 victorii, 2 remize și o singură înfrângere este bilanțul lui Edi Iordănescu pe banca FCSB-ului.

Gigi Becali a dezvăluit momentul care i-a provocat răbufnirea la adresa lui Edi Iordănescu

Patronul FCSB-ului a explicat că nemulțumirea față de Iordănescu jr a fost provocată de faptul că nu l-a înlocuit mai repede pe Constantin Budescu în partida cu FC Voluntari, încheiată cu scorul de 0-0, primul pas greșit al roș-albaștrilor după opt victorii în toate competițiile.

Eu nu am atacat pe nimeni, eu am fost întrebat și mi-am spus pe față nemulțumirea. Am spus că am câștigat șapte meciuri de la Dumnezeu, am spus că CFR joacă mai bine.

N-am spus că sunt nemulțumit de Edi. Nemulțumirea a venit de la faptul că l-a schimbat pe Budescu în minutul 67, că eu îl schimbam la pauză”, a declarat Gigi Becali, la emisiunea Fotbal Club, de la Digi Sport.

Etichete: edi iordanescu , gigi becali , scandal fcsb , gigi becali edi iordanescu , patron fcsb
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă