Gigi Becali nu a stat prea mult pe gânduri! Anunţul făcut, după ce Gheorghe Mustaţă i-a cerut demisia lui MM Stoica

3 săptămâni in urmă 1

Liga 1: FC Argeș - Viitorul, vineri, 20:00, Digi Sport 1

Liga 1: Chindia Târgoviște - UTA Arad, sâmbătă, 14:30, Digi Sport 1

Mustață l-a criticat vehement pe oficialul gălățean la finele meciului Dinamo - FCSB 1-0, din Cupa României, susținând că Mihai Stoica ar fi decis ca echipa condusă de Toni Petrea să fie formată din mai mulți fotbaliști care de obicei sunt rezerve, dar și din mulți tineri.

La meciul cu Dinamo a fost căpitan Dragoș Nedelcu, iar în actul secund au intrat și componenți de bază precum Darius Olaru, Florin Tănase sau Florinel Coman.

Gigi Becali: "De la club angajaţii pleacă atunci când îi dau eu afară, nu când li se cere demisia"

După ce managerul general i-a răspus ieri pe contul său de Facebook de mai multe ori lui Mustață, Becali nu a stat prea mult pe gânduri şi și-a expus din nou strategia în privința modului în care conduce echipa.

Omul de afaceri a reacţionat imediat şi a dat asigurări că MM Stoica nu va pleca.

"Nu există nicio tensiune. Ce să aplanez? La mine la club comand eu şi atât. De la club angajaţii pleacă atunci când îi dau eu afară, nu când li se cere demisia", a declarat Becali, pentru AS.ro. 

Liderul suporterilor FCSB, Gheorghe Mustaţă, i-a cerut demisia lui Mihai Stoica

”Atât timp cât tu vii să îți bați joc de această echipă și să joci cu Dinamo cu echipa a doua, înseamnă că Meme trebuit să plece acasă! Dă-ți demisia, Meme! Nu ai cum să vii tu să joci cu echipa a doua. Nu Gigi Becali a făcut echipa asta. Eu te știu pe tine, domnule Meme. Tu trebuie să îți dai demisia la ora asta.

Demisie fără discuție! Nu-ți poți bate joc de atâtea milioane de suporteri, să vii să-mi spui mie că joci cu echipa a doua. E mâna lui Meme aici. Se duce la patron și îi spune că trebuie să odihnească jucătorii. Cum să odihnești jucătorii cu Dinamo?

Noi ne dăm sufletul pentru echipa asta și tu joci cu copii de 15-16 ani cu Dinamo? Demisia totală, Meme! Noi, suporterii Stelei (n.r. FCSB), cerem demisia lui Meme Stoica. M-am săturat de câte mii de mesaje primesc de la suporteri. Domnule Meme, eu, în numele suporterilor, transmit ce vor: la revedere!

Asumă-ți rezultatul, pune mâna pe pix și pe hârtie și lasă-ne. Ce transmiți tu ca manager? Nimic! Meme, tu l-ai adus pe Buziuc, tu l-ai adus pe Șut! Ai ochi de manager. Nu spune nimeni că nu ești experimentat, dar acum asumă-ți și dă-ți demisia, asta cer suporterii. ...

Dacă pleacă Meme poate veni oricine, chiar și Narcis Răducan. N-a câștigat nimic de când s-a întors aici. Dacă se dă drumul la fani pe stadioane și Meme nu-și dă demisia noi vom cânta jumătate de secundă pentru Steaua și restul contra lui Meme”, a spus liderul suporterilor la Radio Sport 1.

Etichete: gig becali , fcsb , becali mihai stoica , mihai stoica - gheorghe mustață , demisie mihai stoica
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă