Gigi Becali, nou "tun" financiar și după afacerea cu familia Crăciunescu. Profit de peste 50 de milioane de euro

3 săptămâni in urmă 12

  • Liga Națională de Baschet: Timișoara - Craiova, joi, 17:30, Digi Sport 2

  • Fotbal Club: Mircea Lucescu, invitatul zilei, joi, 19:30, Digi Sport 1

Omul de afaceri a obținut un profit de peste 50 de milioane de euro după ce a vândut mai multe terenuri din zona Pipera. Zilele trecute a bătut palma cu familia antreprenorului Ion Crăciunescu.

Gigi Becali, nou tun financiar. Câți bani a obținut de la familia antreprenorului Ion Crăciunescu

Ion Crăciunescu, coincidență de nume cu cel al fostului mare arbitru internațional, este un om de afaceri sucevean, care a dezvoltat holdingul IBB în Germania și a ajuns la afaceri de 78 milioane de euro.

Acesta a intrat pe piața imobiliară românească cu două proiecte cu peste 1.500 de apartamente în zona corporațiilor din Pipera, pe terenuri ce i-au aparținut finanțatorului de la FCSB.

Recent, Ion Crăciunescu se pare că a încheiat un acord cu Becali pentru achiziția unui teren cu o suprafață de 7,4 hectare, pentru care va achita 25 de milioane de euro, potrivit surselor Profit.ro.

”Intenționăm să realizăm un Plan Urbanistic Zonal pentru terenul achiziționat. Avem planificată realizarea unei clădiri de birouri cu o suprafață de circa 10.000 metri pătrați, unde ne vom muta birourile IBB, o grădiniță cu after school, terenuri de tenis și fotbal pentru locatari.

Aceste facilități vor completa cele aproximativ 1.000 de apartamente ce pot fi construite aici. Investiția se ridică la circa 220 milioane euro “, a menționat Ion Crăciunescu, potrivit Profit.ro.

Noua afacere în care s-a implicat Gigi Becali! ”Vom face sute de milioane de euro!”

Familia Becali a vândut, în ultima perioadă, mai multe terenuri în zona Pipera, cea mai recentă tranzacție fiind cu familia Crăciunescu, astfel că a obținut un profit cumulat de peste 55 de milioane de euro, susține aceeași sursă.

Cel care coordonează întreaga afacere a familiei Becali este nimeni altul decât Mihai Teodor Mincu, ginerele patronului de la FCSB și soțul Teodorei Becali (26 de ani), fiica sa cea mare, cei doi fiind căsătoriți din 2019.

”Am început proiecte imobiliare și cu prima fată și cu a doua. După aceea ne vom extinde foarte mult, vom face imobiliare de sute de milioane de euro. Aveam planuri și înainte, dar acum piața a crescut, e cerere multă, ofertă nu prea e și atunci, dacă tot e, am zis hai să ne apucăm să facem.

Dar ei fac, eu doar îi consiliez. Eu am firma Becali Imobiliare prin care se vând apartamentele, răspund în fața oamenilor că tot ce se vinde este în regulă, nu-i păcălește nimeni”, a spus Becali pentru wowbizz.ro.

Etichete: ion craciunescu , gigi becali , gigi becali afaceri , gigi becali fcsb , antreprenor ion craciunescu

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă