Gigi Becali, noi dezvăluiri despre Florinel Coman: „Tremura tot! S-ar putea să-i dea un an, doi sau trei de pușcărie!” » Ce-i reproșează vedetei de la FCSB

1 lună in urmă 1

CONTEXT: Florinel Coman a fost înregistrat de aparatul radar gonind cu o viteză de 165 de kilometri pe oră pe „Autostrada Soarelui”.În momentul în care i s-au cerut actele, Coman nu a prezentat documentele necesare. Polițiștii au constatat că fotbalistul nu are, de fapt, permis de conducere pentru nicio categorie!Ca atare, fotbalistul s-a ales cu dosar penal pentru conducere pe drumurile publice fără a deține permis.

Gigi Becali, patronul FCSB, este tot mai implicat în cazul lui Florinel Coman, după ce extrema echipei roș-albastre a fost conducând cu o viteză peste limita legală și a prezentat un permis obținut în Ucraina. Omul de afaceri susține că-l va sprijini pe Florinel Coman, însă îl critică pentru atitudinea pe care o are și speră ca acest caz să-l schimbe.

Gigi Becali: „Florinel Coman nu poate fi lider pentru că face caterincă”

„Se poate să-i dea puşcărie. Un an, doi sau trei ani, e adevărat. E grav, dar nu chiar atât de rău. 

Depinde de familie, de educaţia aia de mic copil, de caracterul părinţilor. Vreau să spun că Man câştiga tot la fel, dar niciodată nu a mers cu 165 la oră. Sunt oameni şi oameni, alţii mai teribilişti, agresivi, impulsivi. 

Le-am spus: «Îl vedeţi pe Ronaldo?». Muncă, muncă şi iar muncă. Eu mă bucur că acum că o să se cumințească mai mult. I-am spus «Nu faci puşcărie pentru asta!». El tremura. 

Florinel e foarte talentat, dar Tavi Popescu, care are 18 ani, ar fi mai talentat decât el. Florinel e inteligent, face glume, dar nu e lider pentru că face caterincă. Iar un lider nu are voie să glumească”, a spus Gigi Becali la Realitatea Sportivă.

Ce riscă Florinel Coman

Dacă se va stabili că jucătorul lui FCSB a circulat pe drumurile publice fără a deține un permis de conducere valabil, Coman va primi o pedeapsă cu închisoarea cuprinsă între unu și 5 ani! 

Infracțiuni contra siguranței circulației pe drumurile publice - Conducerea unui vehicul fără permis de conducere:Conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul ori a unui tramvai de către o persoană care nu posedă permis de conducere se pedepsește cu închisoarea de la unu la 5 ani
- Art 335 din Codul Penal

VIDEO Ilie Stan speră ca FCSB și Steaua să fuzioneze: „Nu mai există spiritul Stelei”

Citește mai multe știri despre FCSB: 

Puștiul-minune de la FCSB ratează iarăși naționala! De ce nu-l va lăsa Gigi Becali să dea curs convocării de la FRFFlorinel Coman l-a sunat pe Becali după ce a fost prins de poliție: „Nea Gigi, mi-e rușine!”

În 2015, mama cu 17 copii din Breaza spunea că e fericită. Acum trăiește un calvar! Ce a făcut soțul ei când au primit bani de la oameni

Libertatea

Playtech: Diana Șoșoacă, UMILITĂ în ultimul hal la TV. Un jurnalist celebru a explodat: 'O nesimțită ordinară sunteți!'
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă