Gigi Becali, noi detalii despre cazul Florinel Coman: „L-am întrebat: «Bă, tu ai luat permisul la mișto?»”

1 lună in urmă 1

Gigi Becali, finanțatorul clubului FCSB, a oferit noi detalii despre situația lui Florinel Coman, atacantul în vârstă de 22 de ani, care s-a ales cu dosar penal, după ce a fost prins fără un permis de conducere valabil, conducând cu 165 km/h.

Patronul lui FCSB a asigurat că Florinel Coman și-a luat legal permisul de conducere. Gigi Becali a dezvăluit că a purtat o discuție cu jucătorul din subordine, iar acesta i-a transmis că a dat examen în limba engleză pentru a putea obține dreptul de a conduce.

Mai mult decât atât, Gigi Becali este convins că Florinel Coman nu va rămâne „pieton” după acest incident.

Gigi Becali, noi detalii despre cazul Florinel Coman

„Coman e înregistrat în Ucraina. Acum, m-am interesat, nici carnetul nu i-l ia, la 185 i-l ia, nu la 165. Dacă este un fals, o să fie penal, dar eu zic că nu e un fals. Dacă băieții ăia care se ocupă cu așa ceva, ei sunt în legătură cu milițienii de acolo . Eu am vorbit cu Florinel și mi-a zis că a dat examen în engleză în Ucraina. L-am întrebat «Bă, tu ai luat permisul la mișto?». Mi-a zis «Nu, nea Gigi, am dat examen în engleză în Ucraina»”, a spus Gigi Becali, la Digi Sport.

În cursul zilei de luni, Poliția Română a publicat un comunicat cu privire la Florinel Coman, căruia i-a fost făcut dosar penal pentru că a fost prins fără permis la volan și conducând cu o viteză de 165 km/h pe Autostrada Soarelui.

Florinel Coman ar fi prezentat Poliției un permis de conducere din altă țară, însă acesta nu a fost identificat în baza de date. Patronul Gigi Becali a fost cel care a dezvăluit că jucătorul ar avea un permis de conducere din Ucraina.

The post Gigi Becali, noi detalii despre cazul Florinel Coman: „L-am întrebat: «Bă, tu ai luat permisul la mișto?»” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă