Gigi Becali, noi declarații virulente: „Credea că a venit la FCSB să-l laude crainicul?” + Îmi închide vreodată Edi gura?”

2 săptămâni in urmă 14

Articol de , - Publicat joi, 09 decembrie 2021 14:18

Gigi Becali (63 de ani), finanțatorul celor de la FCSB, a oferit noi declarații în cursul zilei de joi, continuând să aibă un discurs virulent la adresa antrenorului Edi Iordănescu.

În ultimele zile, aparițiile publice ale lui Gigi Becali s-au înmulțit, la fel cum s-au înmulțit și critcile frontale îndreptate către antrenorul Edi Iordănescu. După ce a fost prezent la sfințirea unei biserici, latifundiarul a continuat să-l atace pe fiul Generalului Iordănescu. Nici Constantin Budescu n-a scăpat de furia patronului de la FCSB

 e supus lui Becali, dar și cel mai bun în ultimii ani!

FCSB

Argumentele lui Dică pentru numirea la FCSB: e supus lui Becali, dar și cel mai bun în ultimii ani!

Gigi Becali: „Aici se joacă fotbal, nu se dau exterioare!”

„Toată chestia a plecat după ce l-a schimbat pe Budescu în minutul 66. A dat șapte exterioare. Credea că a venit la FCSB să-l laude crainicul. Aici se joacă fotbal, nu se dau exterioare. Edi nu trebuie să-i atragă atenția, trebuie să-l schimbe la pauză! Am fi câștigat meciul fără el. De aici au plecat toți nervii mei”, a afirmat Becali. 

Gigi Becali: „Îmi închide vreodată Edi Iordănescu gura?”

Finanțatorul vicecampioanei a subliniat încă o dată că nu se va împiedica în niciun moment de clauza lui Edi Iordănescu, în valoare de 500.000 de euro, dacă va dori să-l schimbe pe antrenor.

„Să mă împac cu Edi? M-am certat eu cu el? Eu am spus doar că nu jucăm nimic, o spun și acum. Nu pot să spun că jucăm bine. Dar încă am încredere în el. Eu îmi văd de treaba mea, el își vede de treaba lui. Comandă altul pe banii mei? Nu se va mai întâmpla asta. Deocamdată, Edi nu a realizat nimic. Să vedem ce se va întâmpla în retur. Are și timp să-și impună filosofia. 

Eu nici n-am citit contractul (Becali face referire la clauzele stipulate în contract de Iordănescu). Critic când vreau eu, îl critic și pe el. Asta e tactica mea, să atrag atenția, să se trezească și jucătorii. Îmi închide vreodată Edi gura? Să fim serioși! Nu mai pot eu de 500.000”, a declarat Gigi Becali.

 «Patroane, o să am probleme»”

FCSB

Becali îi pune vestiarul în cap lui Edi Iordănescu: „Nu l-a vrut la echipă! Mi-a zis: «Patroane, o să am probleme»”

Citește și alte știri despre FCSB:

ANALIZĂ GSP Argumentele lui Dică pentru numirea la FCSB: e supus lui Becali, dar și cel mai bun în ultimii ani!

Un dublu campion cu FCSB se implică în disputa Gigi Becali - Edi Iordănescu: „De ce tulburi apele și produci neliniște?”

Playtech: BOMBĂ! Sora lui Petrică Mâțu Stoian, mărturisire sinceră despre relația artistului cu Niculina Stoican


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă