Gigi Becali, negocieri aspre cu impresarii lui Dumitru Cardoso: „Cer cam mult. Unii cred că s-a întâlnit hoțul cu prostul” | EXCLUSIV

2 luni in urmă 1

Gigi Becali recunoaște că este interesat de Dumitru Cardoso. Într-o reacție pentru ProSport, patronul FCSB dezvăluie că a negociat cu jucătorul, aflat în ultimele șase luni de contract cu Gaz Metan Mediaș.

Gigi Becali l-a remarcat pe Nicolao Dumitru Cardoso încă de acum un an, dar tentativele de a-l achiziționa pe fotbalistul născut în Italia s-au împotmolit în jurul sumei de transfer pe care Gaz Metan o solicită.

Fostbalistul cu tată român a avut un sezon bun la Mediaș, cu 7 goluri în 12 partide, dar și-a manifestat dorința de a pleca, din cauza problemelor financiare de la club.

Gigi Becali, negocieri aspre cu impresarii lui Dumitru Cardoso: „Cer cam mult. Unii cred că s-a întâlnit hoțul cu prostul”

Gigi Becali a dezvăluit pentru ProSport că l-a contactat pe fostul jucător al lui Napoli. Omul de afaceri din Pipera spune că negocierile s-au împotmolit din cauza impresarilor, dar lasă totuși o ușă deschisă.

„Îl doresc pe Cardoso, este adevărat. Am discutat pentru el, am negociat. Dar sunt ceva probleme cu impresarii lui. Cer cam mult, și salariu, și alea, și alea…

Unii cred că s-a întâlnit hoțul cu prostul. Eu nu sunt prost… He, he… E greu să fiu păcălit… Mai vedem zilele următoare ce va fi cu Cardoso”, a declarat Gigi Becali pentru ProSport.

Dumitru Cardoso, dorit și in Coreea de Sud

Mijlocașul ofensiv poate pleca din România, după doar un an și jumătate. Agentul jucătorului a primit o propunere din Coreea de Sud, un club din prima ligă dorindu-l pe jucătorul ardelenilor. Asiaticii ar fi gata să ofere și o sumă de bani ca să îl poată lua înb această iarnă.

Pe numele lui complet Nicolao Manuel Dumitru Cardoso, fotbalistul medieșenilor este născut în Suedia, însă a evoluat pentru echipele naționale de juniori ale Italiei.

Fotbalistul este născut dintr-un tată român, care a obținut ulterior cetățenia italiană, și dintr-o mamă afro-braziliancă.

Din păcate, eu nu am cetățenia română. Am încercat, dar tatăl meu are o problemă cu spatele, nu se poate mișca mult, trebuia să meargă la Bologna pentru hârtii, iar noi locuim la Empoli. Nu știu cum se zice corect… prea multe hârtii, prea multă birocrație? Da, am încercat să obțin cetățenia, dar m-am oprit deocamdată din acest motiv
Dumitru Cardoso

700 de mii de euro este cota lui Dumitru Cardoso, conform transfermarkt

The post Gigi Becali, negocieri aspre cu impresarii lui Dumitru Cardoso: „Cer cam mult. Unii cred că s-a întâlnit hoțul cu prostul” | EXCLUSIV appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă