Gigi Becali, necruțător cu antrenorul Edi Iordănescu: ”Fac ceva pe contract! Dacă joacă echipa așa, la revedere”

3 săptămâni in urmă 28

Miercuri, 10 Noiembrie 2021, ora 21:41

56 citiri

Gigi Becali a declarat, miercuri, la Digi Sport, că încă are încredere în tehnicianul FCSB, Edward Iordănescu, pe care l-a criticat dur la începutul săptămânii, însă dacă va fi cazul nu îi pasă de clauzele pe care le are antrenorul în contract şi va renunţa la el.

“Eu nu am atacat pe nimeni, eu am fost întrebat şi mi-am spus pe faţă nemulţumirea. Am spus că am câştigat şapte meciuri de la Dumnezeu, am spus că CFR joacă mai bine. N-am spus că sunt nemulţumit de Edi.

Nemulţumirea a venit de la faptul că l-a schimbat pe Budescu în minutul 67, că eu îl schimbam la pauză. Eu l-am vrut pe Budescu, Edi nici nu l-a vrut, că a zis că o să aibă probleme, că nu ştiu ce. Eu îl ştiam, dar n-am crezut niciodată că poate să dea şapte exterioare. Nu ştiu eu de sistem, dar nu stăm după Budescu. Pe mine mă interesează să joace echipa”, a spus Becali.

El a subliniat că Iordănescu încă are scuze: “Încă mai am încredere în Edi, pentru ceea ce s-a întâmplat, incidentele, covid.. Mai are încă scuze. Dar dacă joacă echipa aşa, la revedere. Nu s-a născut naşul încă pentru Becali”.

În momentul în care i s-a spus că în contractul antrenorului există o clauză conform căreia nu îl poate critica public pe tehnician, ci doar echipa, Becali a reacţionat: “Da. Şi ce, credeţi că ţine de contract, de clauze?”.

Întrebat: “Contractele nu sunt făcute ca să fie respectate?”, Gigi Becali a răspuns: “Fac ceva pe contract. Îmi închide mie gura un contract? Repet, mai am încă încredere în el. Nu am? Mă interesează pe mine contractul? Nici nu l-am citit. Dacă n-am încredere în el plătesc jumătate de milion şi cu asta basta. Ce să fac? Dar încă mai am încredere în el”.

Luni, Gigi Becali a criticat dur la Pro X atât jocul echipei pregătite de Edward Iordănescu, cât şi pe tehnician, în ciuda înţelegerii pe care o are în acest sens cu antrenorul principal.

După şapte victorii la rând, FCSB a remizat, duminică seară, în deplasare, scor 0-0, cu echipa FC Voluntari, într-un meci din etapa a XV-a a Ligii I, şi este la opt puncte de liderul CFR Cluj.

Citeste si:

 ”N-am avut niciodată echipă așa slabă”. Când vrea să-l dea afară pe antrenor

FC Voluntari a terminat la egalitate cu FCSB, 0-0, duminică seara, pe teren propriu, într-un meci din etapa a 15-a a Ligii I de fotbal, rezultat care l-a dezamăgit pe finanțatorul...

Ce este contractul de schimb imobiliar şi cum se calculează taxele datorate statului

Schimbul de bunuri, fără mijlocirea banilor, era singurul mod de schimb existent în numeroasele economii vechi. Cu toate acestea, în anumite situaţii sau când este creat contextul,...

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă