Gigi Becali, milioane de euro pe casa în care a locuit Arsenie Boca | "Aici se poate organiza cel mai mare pelerinaj din lumea creștină"

1 săptămână in urmă 24

Proprietarul clubului de fotbal FCSB, Gigi Becali ar putea cumpăra casa în care a locuit Arsenie Boca. Acesta nu a dat nici un răspuns concret pentru moment, din cauza prețului prea mare e care l-a cerut o agenție de imobiliare.

„Aceasta ar fi cea mai bună variantă pentru toată lumea! Și anume, cea prin care casa natală a lui Arsenie Boca să fie cumpărată de un român cu credință în Dumnezeu și cu potență financiară”, au precizat pentru impract.ro sursele citate.

Totodată, ele consideră că suma de bani cerură nu e una foarte mare având în vedere potențialul investiției.

„O țară întreagă, dacă nu cumva și o parte din lume a auzit de Arsenie Boca. Ca urmare, nu e nevoie să-i dai un aspect economic în primul rând acestor locuri îndrăgite de mulți conaționali.

Aici se poate organiza, spre exemplu, poate cel mai mare pelerinaj din lumea creștină ortodoxă. Pentru asta însă e nevoie de cineva și cu multă credință, și cu bani!”, au mai spus sursele citate, potrivit impact.ro.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă