Gigi Becali, mesaj pentru Octavian Popescu + Încă doi jucători de la FCSB vor avea măriri de salariu! | EXCLUSIV

2 săptămâni in urmă 22

Gigi Becali este convins că Octavian Popescu este un fotbalist pe care îl va vinde pe bani mulți în străinătate, dar așteaptă de la el să muncească și mai mult în următoarea perioadă. Totodată, latifundiarul din Pipera intenționează să mărească salariile a doi jucători.

Gigi Becali a mărturisit pentru ProSport că este extrem de mulțumit după victoria echipei sale obținută în fața celor de la FC Botoșani, scor 2-1, și este convins că lupta la titlu formația sa o va duce cu CFR Cluj. Patronul roș-albaștrilor a dezvăluit că are în vizor și mărirea salariilor pentu doi jucători.

Gigi Becali, mesaj pentru Octavian Popescu! 

După golul spectaculos reușit de către Octavian Popescu în partida cu FC Botoșani, scor 2-1, Gigi Becali a declarat: „De Octavian Popescu trebuie să avem cu toții grijă, deoarece este încă un copil și are mult de muncă. Însă, am in curte un adevărat briliant și doar de el depinde să ajungă la o echipă de top din Europa. Are calitate, are execuții, dar are foarte mult de muncă”.

Patronul roș-albaștrilor a dezvăluit pentru ProSport și o parte din planul pe care îl are cu doi jucători, dar nu a dorit să dea numele acestora: „Am doi jucători în vizor pentru mărirea de salariu. Nu vă dau numele lor acum. Dar Gigi Becali, când vede niște lucruri bune, știe să le răsplătească. Ai fost om cu mine, atunci și eu sunt om cu tine. V-am spus de la început că noi ne vom bate cu CFR pentru campionat. Craiova nu poate să țină ritmul cu noi, dar nici cu CFR Cluj. Știam asta înainte de a intra în play-off”, ne-a spus Gigi Becali.

Octavian Popescu avea salariu la Rotaru de 600 de lei pe lună

Octavian Popescu a ajuns la FCSB, după ce Mihai Rotaru nu a dorit să îi mărească contractul la Craiova și i-a dat de înțeles internaționalului U21 că nu are încredere în calitățile sale. Ulterior, patronul vicecampionilor din Liga 1 l-a acuzat pe Victor Pițurcă că s-a implicat și i l-a recomandat lui Gigi Becali pe tânărul jucător, iar între cei doi a pornit o ceartă publică. La Craiova, Popescu avea un salariul de 600 de lei.

The post Gigi Becali, mesaj pentru Octavian Popescu + Încă doi jucători de la FCSB vor avea măriri de salariu! | EXCLUSIV appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă