Gigi Becali merge până la capăt în conflictul cu fanii. “Din ce știu, o să răspundă, să fie arestați”

1 săptămână in urmă 9

  • Liga1: CS Mioveni - Gaz Metan Mediaș, luni, 17:30, Digi Sport 1

  • Liga 1: FC Voluntari - Dinamo, luni, 20:30, Digi Sport 1

Becali așteaptă arestarea unor fani ai FCSB

Gigi Becali a replicat și a chemat poliția, cerând pedepsirea dură a persoanelor vinovate.

Finanțatorul de la FCSB nu este interesat să aibă o relație bună cu suporterii și are informații că persoanele responsabile de acte de vandalism vor fi reținute.

"Se face anchetă. Eu vreau să stau liniștit, nu mă interesează. Vreau să-mi văd de viața mea, nu poate nimeni să comande pe banii mei. E o societate comercială, cine amenință să meargă la pușcărie. O să vedeți că o să răspundă. Ce știu eu... din anchetă, oamenii se vor ocupa, să fie arestați. Dacă e arestat unul pentru chestiile astea mici, apoi nu mai face lucruri mai grave", a spus Gigi Becali la Pro X.

Toni Petrea, mesaj pentru Peluza Nord. Cum a reacționat după ce Mustață i-a transmis că toți fanii îl vor contesta

Toni Petrea a fost contestat de Peluza Nord după ce a acceptat să revină la FCSB, dar antrenorul le cere suporterilor să fie lângă echipă în această perioadă.

Hai în Digi Online să vezi cele mai spectaculoase locații safari din Zimbabwe și Africa de Sud. Numai pe Digi Animal World, de la 19:00!

"Port un respect deosebit suporterilor. Nu vreau să comentez nimic legat de aceste lucruri. Îmi doresc doar ca suporterii să susțină echipa, jucătorii, pentru că ei au nevoie de susținere", a spus Toni Petrea, la conferința de presă.

Etichete: fani , gigi becali , fcsb

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă