Gigi Becali, luat peste picior de un fost fotbalist de la FCSB: „A făcut repetiție pentru barajul cu CSA Steaua!”

4 săptămâni in urmă 12

FCSB a pierdut un nou trofeu în fața celor de la CFR Cluj, Supercupa României, după eșecul de la loviturile de departajare (0-0, 4-1 d.l.d.), motiv pentru Valeriu Răchită să-l ironizeze pe Gigi Becali.

Valeriu Răchită (50 de ani) a plecat de la FCSB în 2004 când echipa era condusă de Gigi Becali, însă a prins și perioada în care formația roș-albastră se numea Steaua. Fostul fotbalist nu a uitat de războiul vechi cu Gigi Becali și l-a luat în colimator.

„Am văzut aseară încă un meci în care FCSB a arătat că nu-și respectă fanii. A mai fost un trofeu pe care ei nu l-au vrut, deși nu mai câștigă mai nimic de șase ani încoace.

Cât despre registrul tactic, cred că da, domnul Becali a avut dreptate. Au făcut repetiție pentru meciul de baraj cu CSA Steaua. Pentru că mulți dintre jucătorii care au jucat mai ales în repriza a doua se vor regăsi și acolo”, a spus Răchită, la Pro X.

„Norocul celor de la FCSB a fost Vlad”

„Va fi al 6-lea an fără titlu la FCSB. De ce spun asta? Pentru că CFR Cluj vrea trofee. Și atunci când ei vor un trofeu, îl și câștigă. Și au și un lot de bărbați. S-a văzut și aseară. FCSB are un lot de băieței. Și la bătaie ar fi câștigat CFR.

Norocul celor de la FCSB a fost Vlad, care a limitat scorul. Altfel, nu sar fi ajuns la loviturile de departajare”, a adăugat Răchită.

De altfel, Andrei Vlad și Giedrius Arlauskis, portarii celor două echipe, au fost cei mai buni jucători de pe teren în duelul dintre FCSB și CFR Cluj din Supercupa României.

Pe lângă Răchită, și suporterii FCSB au fost nemulțumiți de jocul echipei. Gheorghe Mustață a avut un discurs dur la finalul meciului din Supercupa României!

The post Gigi Becali, luat peste picior de un fost fotbalist de la FCSB: „A făcut repetiție pentru barajul cu CSA Steaua!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă