Gigi Becali, lovitură drastică pentru Anamaria Prodan. Soția lui Laurențiu Reghecampf nu mai reprezintă niciun jucător de la FCSB! „Eu spun cum să faci. Contractul sunt eu!”

1 lună in urmă 31

Gigi Becali a luat o decizie drastică. Anamaria Prodan nu mai reprezintă niciun jucător de la FCSB. Vestea a fost anunțată chiar de patronul echipei, în urma scandalului de la transferul lui Dennis Man.

Transferul lui Dennis Man a declansat un război uriaș în fotbalul românesc. Afacerea s-a făcut prin intermediul unei firme care colaborează cu Giovanni Becali. Anamaria Prodan are contract cu Dennis Man și s-a enervat că nu a fost inclusă în aceste negocieri de multe milioane de euro. A fost momentul în care Gigi Becali și Anamaria Prodan și-au aruncat vorbe grele. Patronul FCSB a luat o decizie drastică.

„Anamaria Prodan nu mai are niciun jucător. A avut până ieri, azi nu mai are niciunul. Nu mă cunoașteți pe mine. Eu nu pun condiții, eu spun ce faci. Nu spun că da sau că nu, după jignirile ale nu mai avea rost”, a declarat patronul FCSB la Digi Sport/

Gigi Becali a amintit că a luat o decizie similară și în momentul în care s-a certat cu Giovanni Becali.

„Ce mă interesează pe mine? Eu comand! Eu sunt Becali și așa se face la mine. Așa se traduce FCSB…. Faci ce spune Becali. Și când nu m-am certat cu Giovanni, la fel a fost. Nu mai avea jucători la FCSB. Eu sunt în fotbal de 20 de ani și așa se lucrează cu mine. Eu spun ce să faci. La mine nu este o companie modernă… este mai conservatoare. Mă duc la judecător şi îi spun să vadă ce marcă e: «FCSB – faci ce spune Becali».

Dacă nu mă jignea nu aveam nicio treabă cu jucătorii. Giovanni a muncit mult la transferul lui Dennis Man. Nu-i dăm dreptate?”, a mai declarat Gigi Becali.

Anamaria Prodan: „Jucătorii mi-au spus că sunt speriați”

Planul lui Gigi Becali a fost dezvăluit de Anamaria Prodan. Soția antrenorului Laurențiu Reghecampf a susținut că toți jucătorii care aveau contract cu ea, au fost chemați și li s-a spus să rezilieze înțelegerea. Anamaria Prodan a susținut că fotbaliștii au fost amenințați că nu vor mai juca. Fotbaliștii care au trebuit să renunțe la contractul de reprezentare sunt Andrei Vlad, Andrei Miron, Ionuț Panțâru, Darius Olaru, Adrian Șut și Gabriel Simion.

„Gigi a dat un ordin, apoi MM le-a scris jucătorilor pe grup să aducă contractele ca să vadă perioadele până când sunt semnaţi cu mine şi cum să-i scoată din ele. Argăseală s-a pus să caute avocați ca să-i scoată din contractele cu mine.

Gigi le-a promis jucătorilor că dacă pierd procesele cu mine, le plăteşte FCSB-ul daunele. Cu ce bani, scot bani din club? Asta e de puşcărie ce face el! Jucătorii mei m-au sunat şi mi-au spus că le este frică, că sunt speriaţi.

Cristea, Andrei Vlad, Panţîru, Şut, Olaru şi Simion, ei sunt jucătorii mei. Gigi le-a transmis că nu vor mai juca niciun minut la FCSB din momentul în care nu sunt de acord”, a declarat Anamaria Prodan pentru Fanatik.

The post Gigi Becali, lovitură drastică pentru Anamaria Prodan. Soția lui Laurențiu Reghecampf nu mai reprezintă niciun jucător de la FCSB! „Eu spun cum să faci. Contractul sunt eu!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă