Gigi Becali le solicită chirie propriilor jucători! Probleme la baza FCSB din Berceni în perspectiva Euro 2021

2 săptămâni in urmă 1

Arcom încasează de la Gigi Becali, mai exact de la FCSB, 40.000 de euro în fiecare lună, costul pentru ca liderul din Liga 1 să utilizeze facilitățile existente în Berceni.

E vorba despre baza din Berceni despre care se știe că în această săptămână că a avut loc un incendiu.

Conform celor de la Gsp, cantonamentul celor de la FCSB îi găzduiește și pe unii dintre jucători, grupe de tineret, juniori și seniori. Fiecare fotbalist achită 120 de euro lunar pentru închirierea unei camere.

Gigi Becali le cere chirie propriilor jucători! Probleme la baza FCSB din Berceni în perspectiva Euro 2021

Gigi Becali are de suferit din pricina incendiului. UEFA ar fi rezervat 80 de camere din hotelul celor de la FCSB pentru perioada EURO 2021. Rezervarea era valabilă pentru 28 de zile. Costul unei camere pentru o noapte: 120 de euro.

Cantonamentul prezenta avantajul de a avea terenurile pentru antrenamente imediat lângă hotel, deci primele reprezentative cantonate acolo care ar fi ales să se pregătească în Berceni nu ar fi avut drumuri de parcurs cu autocarul, scrie sursa menționată.

La baza din Berceni stau juniorii de la „Academia FCSB” și angajații clubului deținut de Gigi Becali, dar ProSport a aflat că aceștia nu au fost puși în pericol de incendiul care a avut loc în cursul nopții de marți spre miercuri. Focul s-a produs la un bloc din spatele bazei din Berceni, acolo unde stau mai multe familii pe care latifundiarul din Pipera le-a ajutat cu o locuință în scop caritabil.

Academia FCSB a fost construită în 2017 de Gigi Becali pentru a contracara investiția lui Gheorghe Hagi la Ovidiu prin crearea școlii de fotbal care a dat rezultate imediate. FCSB are la baza de la Berceni 5 terenuri de iarbă naturală și 3 terenuri artificiale, spații de cazare pentru jucători, săli de mese, săli de sport și săli de conferință.

The post Gigi Becali le solicită chirie propriilor jucători! Probleme la baza FCSB din Berceni în perspectiva Euro 2021 appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă