Gigi Becali, lăudat pentru transferul lui Valentin Gheorghe la FCSB: „Va juca încă de la prima partidă!” | EXCLUSIV ProSport Live

1 lună in urmă 39

Marius Mitran a fost invitat în cadrul emisiunii ProSport Live și a vorbit despre transferul lui Valentin Gheorghe la FCSB.

Valentin Gheorghe a semnat cu FCSB un contract valabil pe cinci sezoane, iar fotbalistul a fost prezentat la noua sa echipă în cursul zilei de vineri.

Marius Mitran laudă acest transfer realizat de către patronul Gigi Becali, nu doar prin prisma calităților jucătorului, ci și pentru că FCSB avea nevoie de un jucător polivalent așa cum este Valentin Gheorghe.

Marius Mitran laudă transferul lui Valentin Gheorghe la FCSB

De asemenea, Marius Mitran mizează pe Valentin Gheorghe pentru faptul că acesta a semnat cu vicecampioana României și, spune el, fotbalistul se va motiva prin acest aspect.

„Foarte bun! Pentru că e o certitudine, pentru că în cele mai multe meciuri pe care le-a jucat a arătat calitate. Foarte bun, pentru că vine în niște posturi, spun posturi pentru că el poate juca mai multe poziții, este fie inter stânga, fie inter dreapta, joacă și în spatele vârfului, joacă și atacant împins. Poate juca orice, dar mai ales aceste variante laterale, acolo de unde au dispărut în doar câteva luni Man, Coman, Tănase. Și Moruțan a jucat de multe ori acolo. Este într-o scădere de formă Octavian Popescu și atunci e bine că vine acolo. Este într-o scădere chiar și Cordea față de momentul în care a început acest sezon.

Și atunci, va veni și va juca, de accea spun că e foarte bun, foarte bine venit. Va veni și cred că va juca încă de la prima partidă. Pe de altă parte, e și un semnal că se mai și aduc jucători, nu e doar o pierdere de jucători și din pricina accidentărilor, și din pricina vânzărilor.

E un jucător curtat foarte mult și de Universitatea Craiova, un jucător care a trecut pe la echipa națională, a și jucat la U21. E un câștig. Și pare a fi genul de jucător care la o echipă mai mare joacă mai bine, îl potențează echipa”, a spus Marius Mitran, la ProSport Live.

Crescut de către Astra Giurgiu, Valentin Gheorghe a jucat doar trei meciuri până acum în acest sezon, în Liga 2. În stagiunea precedentă, fotbalistul a bifat 35 de apariții în Liga 1 și a reușit să înscrie opt goluri.

The post Gigi Becali, lăudat pentru transferul lui Valentin Gheorghe la FCSB: „Va juca încă de la prima partidă!” | EXCLUSIV ProSport Live appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă