Gigi Becali l-a pus la punct pe antrenorul celor de la CFR Cluj: „Băi, nenea «Iedi», vezi de treaba ta, lasă filosofia!”

1 lună in urmă 5

Gigi Becali n-a rămas dator lui Edi Iordănescu, după afirmaţiile făcute de tehnicianul CFR-ului la finalul derby-ului cu U Craiova, scor 0-0.

Patronul FCSB a ținut să-i răspundă lui Edi Iordănescu, afirmând că știe ce înseamnă un fault în careu.

”Mă supără, văd ce presiune se creează, văd conducători și patroni de la alte echipe, care comentează despre noi, în speță domnul Becali. Încă o dată îl spun, îl respect foarte mult, dar văd că vrea să ne arbitreze de la televizor”, a fost ironic tânărul antrenor.

Gigi Becali l-a pus la punct pe antrenorul celor de la CFR Cluj: „Iedi, vezi de treaba ta, antrenează echipa şi lasă filosofia”

„Mi se pare o propunere tupeistă! Vezi de treba ta, de echipa ta, că eşti antrenor…

Ce te bagi tu în ce facem noi, patronii, conducătorii…? Nu mă pricep la fotbal, dar ştiu că dacă vine unul în careu şi îţi rupe piciorul e 11 metri.

Băi, nenea „Iedi”, vezi de treaba ta, antrenează echipa şi lasă filosofia, măi nenea „Iedi”, a spus Gigi Becali pentru Look Sport.

Când se joacă Supercupa României 2020. Gigi Becali sau Edi Iordănescu?

Războiul dintre cei doi apare înaintea Supercupei României care are loc joi, 15 aprilie, ora 19.00, pe stadionul „Ilie Oană” din Ploiești, atunci când CFR Cluj (campioana din sezonul 2019 – 2020) se duelează cu FCSB (câștigătoarea Cupei României din ediția precedentă).

Duelul dintre CFR Cluj și FCSB, care va decide câștigătoarea Supercupei României, va fi arbitrat de Radu Petrescu!

Meciul va avea loc joi, de la ora 19:00, și va putea fi urmărit, în format live text, pe www.prosport.ro. În actualul sezon, Radu Petrescu a arbitrat-o o singură dată pe FCSB. Însă, de cealaltă parte, „centralul” bucureștean a împărțit dreptatea în patru meciuri ale CFR-ului, în sezonul curent.

FCSB a jucat 11 finale de Supercupă, iar de șase ori a câștigat trofeul, lucru care îi face favoriți pe elevii lui Toni Petrea. De partea cealaltă, CFR Cluj a avut ocazia să joace șase finale, iar de trei ori s-a impus.

The post Gigi Becali l-a pus la punct pe antrenorul celor de la CFR Cluj: „Băi, nenea «Iedi», vezi de treaba ta, lasă filosofia!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă