Gigi Becali l-a luat tare pe Florinel Coman: „Bă, ai carnet la mișto?!” » Ce răspuns a primit

1 lună in urmă 1

CONTEXT: Florinel Coman a fost înregistrat de aparatul radar gonind cu o viteză de 165 de kilometri pe oră pe „Autostrada Soarelui”.În momentul în care i s-au cerut actele, Coman nu a prezentat documentele necesare. Polițiștii au constatat că fotbalistul nu are, de fapt, permis de conducere pentru nicio categorie!Ca atare, fotbalistul s-a ales cu dosar penal pentru conducere pe drumurile publice fără a deține permis.Gigi Becali, patronul FCSB, susține că Florinel Coman are permisul obținut în Ucraina.

Gigi Becali, dialog cu Florinel Coman: „Ai luat permisul la mișto?”

„Coman are permisul înregistrat în Ucraina. Acum m-am interesat, nici carnetul nu i-l ia, la 185 de km/oră i-l ia, nu la 165. Dacă este un fals, e de penal, da, dar eu zic că nu e fals. 

Eu am vorbit cu Florinel și mi-a zis că a dat examen în limba engleză, în Ucraina. L-am întrebat: «Bă, tu ai luat permisul la mișto?». Mi-a zis: «Nu, nea Gigi, am dat examen în engleză, în Ucraina»”, a declarat Becali, în emisiunea „Liga Digi Sport”.

130 km/heste limita maximă de viteză pe autostradă

Dosar penal pentru Florinel Coman

Florinel Coman a fost surprins cu 165 de kilometri pe oră în drum spre București, iar în momentul în care i s-au cerut actele nu a prezentat documentele necesare. Polițiștii au constatat că fotbalistul nu are, de fapt, permis de conducere pentru nicio categorie! Ca atare, Coman s-ar fi ales cu dosar penal pentru conducere pe drumurile publice fără a deține permis.

Ce riscă Florinel Coman

Infracțiuni contra siguranței circulației pe drumurile publice - Conducerea unui vehicul fără permis de conducere:

Conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul ori a unui tramvai de către o persoană care nu posedă permis de conducere se pedepsește cu închisoarea de la unu la 5 ani

- Art 335 din Codul Penal

Cum arată bolidul lui Florinel Coman

Tot ce trebuie să știi înaintea meciului FC Botoșani - FCSB

Citește mai multe știri despre cazul lui Florinel Coman:

Poliția Rutieră putea afla în 10 secunde dacă documentul arătat de Florinel Coman e valabil: „Făceau asta și gata”Cornel Dinu, ipoteză surprinzătoare în cazul lui Florinel Coman: „Licitarea fictivă a lui Becali le-a luat mințile jucătorilor”

Ce a făcut Nicolae Ceaușescu, în mare secret, de frica invaziei armatei URSS. Mulți români trec azi pe acel drum, dar nu știu ce se ascunde acolo

Libertatea

Playtech: Dana Budeanu, dezvăluiri BOMBĂ despre viața sa: „Oamenii nu stiu cine sunt. Eu nu sunt o...”
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă