Gigi Becali își recunoaște declinul personal și explică modul în care a ajuns la concluzia că i s-a dus tinerețea! Drama patronului FCSB: „Prindeam oaia, hap! Nu mai mișca! Acum mi-e teamă că-mi zdruncină oasele. O să zică lumea că sunt nebun”

3 săptămâni in urmă 20

Gigi Becali a ajuns în punctul în care își conștientizează limitele cauzate de vârstă, cu toate că nu are decât 63 de ani.

Patronul lui FCSB a început să se gândească din ce în ce mai mult la propria moarte, astfel că a ales să renunțe la o bună parte dintre afacerile care îi aduceau profit. Gigi Becali consideră că a agonisit suficient de-a lungul vieții, astfel că acum se axează pe latura spirituală a traiului pe Pământ.

Omul de afaceri a explicat că a început să simtă diferențe importante în ultima vreme, dar spune că vârsta înaintată vine la pachet și cu avantaje.

Gigi Becali își recunoaște declinul personal

Gigi Becali recunoaște că simte cei 63 de ani, fiind în acest moment speriat inclusiv să prindă o oaie – activitate care îi era la îndemână în trecut. Patronul lui FCSB a explicat cum preferă acum să îi pună pe ciobani să îi țină locul în astfel de momente.

„Dacă nu mai pot să prind oaia nu sunt bătrân? Păi, prindeam oaia, hap!, și o prindeam și nu mai mișca! Acuma mi-e teamă, mi-e frică că-mi zdruncină oasele și nu mai prind. Pun ciobanul, «băi prinde-o, vezi sunt bătrân!» (n.r. râde) O să zică lumea că sunt nebun, dar spun lucrurile așa pe nume, cum sunt”, a declarat Gigi Becali pentru România TV.

Patronul lui FCSB a explicat și care este marele avantaj al vârstei la care a ajuns. „Eu sunt bucuros, nu mai poți să mă enervezi. Momente, secunde, că e pacea la mine, frică nu-mi e. Nu contează nimic. N-am nicio frică. Chiar dacă mor, Hristos mă ia și mă duce la el. Eu, nu există să mă enervez! Nu există! Eu, dacă văd că mă enervez zic bine, mă!, râd. Așa mi-a dat Dumnezeu har, putere că eram cel mai nemernic, imediat înjuram, îmi sărea țandăra, dar ce bucurie acuma. Stau liniștit, pace. Bine, e și înțelepciunea bătrâneții”, a mai spus Gigi Becali.

The post Gigi Becali își recunoaște declinul personal și explică modul în care a ajuns la concluzia că i s-a dus tinerețea! Drama patronului FCSB: „Prindeam oaia, hap! Nu mai mișca! Acum mi-e teamă că-mi zdruncină oasele. O să zică lumea că sunt nebun” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă