Gigi Becali își laudă un fotbalist, chiar înaintea meciului cu CFR Cluj: „Stau de vorbă de la 25 de milioane de euro în sus”

1 lună in urmă 2

FCSB are nu mai puțin de 18 jucători selecționați la echipele naționale, seniori, U21, U18 și U16. Gigi Becali este la curent cu statistica prezentată de Gazeta Sporturilor și a vorbit la superlativ despre Academia din Berceni. Patronul celor de la FCSB s-a oprit asupra unuia dintre fotbaliștii veniți de acolo, Octavian Popescu. 

Octavian Popescu, noua „perlă” a lui Becali

„Ați văzut câți jucători avem acum pe la loturi? Eu zic că este doar începutul. O să înceapă să producă și academia noastră, acolo unde Vasi își face treaba foarte bine și atunci o să vedeți voi câți vom trimite noi pe la loturi. Exact așa își dorea și Gică Hagi, iar acum uite că începem și noi să dăm la fel ca ei. Eu am spus și o mai spun încă o dată: cu Popescu ăsta mic vreau să dau cel mai mare tun. Dacă el se năștea în altă țară nimeni nu stătea de vorbă fără 100 de milioane de euro, dar la noi în România prețurile sunt care sunt și abia eu reușesc să obțin mai mulți bani. 

Pentru Popescu voi sta de vorbă de la 25 de milioane de euro în sus și voi cere și 20 la sută dintr-un ulterior transfer. Nu este timpul să plece acum. Man a stat cinci ani la noi. A așteptat cinci ani ca să îi vină rândul să prindă și el un astfel de transfer. Dar l-a prins pe unul foarte bun”, a declarat Gigi Becali, conform Prosport

Octavian Popescu este la început de drum. Mulți mi-au vorbit frumos despre el și sunt convins că nu i se va urca la cap. Are mult de muncă. Acum a prins și lotul pentru EURO și consider că Mutu a făcut o alegere bună. Este un jucător plin de calități, iar această convocare trebuie să îl responsabilizeze și mai mult. Fără muncă nu faci nimic.
- Gigi Becali, finanțator FCSB

VIDEO. Superman-surpriză! O vedetă de la FCSB are cel mai mic salariu din lotul României » Toți colegii câștigă cel puțin dublu!

Citește și alte știri despre FCSB: 

Surpriza pregătită de Edi Iordănescu pentru derby-ul cu FCSBSuperman-surpriză! O vedetă de la FCSB are cel mai mic salariu din lotul României » Toți colegii câștigă cel puțin dublu!

Româncă, amanta unui bărbat, locuia în aceeași casă cu soția acestuia. Motivul pentru care el a fost numit „escrocul perfect„

Libertatea

Playtech: Alexandru Rafila aruncă BOMBA. Medicamentul dăunător pentru români: 'Poți muri'
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă