Gigi Becali își freacă mâinile de bucurie! Risto Radunovic, peste fundașii de la Lazio și Atletico Madrid! Apărătorul FCSB-ului a impresionat în preliminariile CM 2022

3 săptămâni in urmă 1

Risto Radunovic face parte din lotul echipei naționale a Muntenegrului pentru meciurile din preliminariile CM 2022, iar fundașul FCSB-ului a fost peste apărătorii lui Lazio și Atletico Madrid la debutul în preliminariile turneului final care va fi găzduit de Qatar.

Risto Radunovic a fost integralist în victoria obținută de selecționata Muntenegrului în Letonia, scor 2-1, iar fundașul FCSB-ului a debutat cu dreptul în noua campanie de calificare la CM 2022.

Fotbalistul care a ajuns la FCSB în perioada de mercato din iarnă a a avut cifre peste jucători de la Lazio și Atletico Madrid, echipe care joacă în campionate puternice din Europa.

Risto Radunovic, peste fundașii lui Lazio și Atletico Madrid

Fundașul stânga al echipei finanțate de Gigi Becali trece printr-o perioadă excelentă din punct de vedere sportiv, iar după meciul câștigat de Muntenegru în Letonia a fost notat cu 7,6 de către fotmob.com. Astfel, fotbalistul FCSB-ului a fost cel mai bun om din defensiva selecționatei țării sale.

Spre deosebire de Risto Radunovic, Igor Vujacic (Partizan Belgrad), Stefan Savic (Ateltico Madrid) și Adam Marusic (Lazio) au avut note mai mici. Jucătorul formației din La Liga a fost notat cu 7,2, iar cel al grupării din Serie A cu 7,3.

Stevan Jovetic, cel mai bun fotbalist al Muntenegrului din duelul cu Letonia

Cel mai bun fotbalist de pe teren al echipei naționale a Muntenegrului a fost Stevan Jovetic, atacantul în vârstă de 31 de ani care evoluează pentru Monaco și care a trecut pe parcursul carierei pe la echipe precum Inter, Sevilla, Manchester City, Fiorentina și Partizan.

Risto Radunovic, muntenegreanul în vârstă de 28 de ani, a debutat pentru echipa națională a țării sale pe 14 octombrie 2018, cu Lituania, partidă câștigată cu scorul de 4-1, iar acum a ajuns la 10 selecții.

1.000.000 de euro este cota lui Risto Radunovic, conform transfermarkt.com 400.000 de euro a plătit Gigi Becali pentru transferul fundașului muntenegrean de la Astra Giurgiu 

The post Gigi Becali își freacă mâinile de bucurie! Risto Radunovic, peste fundașii de la Lazio și Atletico Madrid! Apărătorul FCSB-ului a impresionat în preliminariile CM 2022 appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă