Gigi Becali, intervenție dură după CFR Cluj - Dinamo » Acuză o conspirație: „Așa sunt ordinele: toată lumea pentru CFR!”

1 lună in urmă 13

Articol de GSP - Publicat marti, 06 aprilie 2021, 13:50 / Actualizat marti, 06 aprilie 2021 14:19

Gigi Becali (62 de ani), finanțatorul de la FCSB, a răbufnit la adresa arbitrajului după meciul câștigat de CFR Cluj cu Dinamo, scor 1-0, în care „centralul” Marcel Bîrsan (39) le-a eliminat doi fotbaliști „câinilor roșii”.

Becali acuză „stăpânii de sus”, care ar face jocurile CFR-ului, si avertizează că „pe Craiova, pe Steaua nu poți să le furi așa”.

Gigi Becali: „Toată lumea pentru CFR Cluj. Există ordine”

„O să fie toată lumea pentru CFR. Corupție nu mai există. Există ordine. Niciun arbitru nu mai ia șpagă. Nu mai există corupție în fotbal, nu mai e mită. Sunt stăpânii sus, care le dau direcție. O să vedem ce o să facă, acum, cu Craiova. Pe Craiova, pe Steaua nu poți să le furi așa, dar ați văzut ce le-a făcut celor de la Dinamo. Cu noi nu o să poată să facă așa. Și la noi, am avut penalty la Tavi Popescu, penalty clar, nu l-a dat.

I-am zis lui Mihai (n.r. - Mihai Stoica) că «l-a dat afară la mișto pe Anton, iar dacă nu o să dea gol, o să îl dea afară și pe Bejan, care avea galben». I-am zis că nu mă mai uit. «Dacă nu dau gol, bagă Bîrsan mingea în poartă». Le-a dat doi oameni afară, nu mai aveau nevoie de 11 metri. Păi, ia dă-le doi oameni afară celor care joacă cu mine și nu mai am nevoie de 11 metri.

E clar că e de undeva, teleghidat. Kovacs ne-a furat cu CFR, după aia a vrut să ne mai pârlească o dată cu Viitorul. O să vedeți că pe Bîrsan îl mai dă o dată cu CFR. Pe Bîrsan l-au trimis că e kamikaze”, a spus Becali pentru AS.ro

CFR Cluj - Dinamo: doi jucători eliminați din tabăra „câinilor”

Anton a văzut primul „galben” în minutul 9, pentru proteste. Apoi, în minutul 31, acesta a fost încă o dată avertizat pentru o intrare la limită asupra lui Bordeianu, la centrul terenului. Fără a juca mingea, mijlocașul lui Dinamo l-a lovit cu genunchiul pe adversar la nivelul tendonului. Interesant este că arbitrul Marcel Bîrsan a lăsat jocul să continue la intervenția lui Paul Anton, sancționându-l ulterior, la prima oprire. Conform regulamentului, jocul trebuia întrerupt, întrucât este vorba despre o eliminare.Apoi, Florin Bejan, și el avertizat din minutul 15 pentru un fault dur, din spate, la Debeljuh, a fost trimis la cabine după al doilea „galben”, încasat pentru un henț ('37). Stoperul dinamovist a oprit cu brațul un atac al CFR-ului, purtat în flancul stâng de Adi Păun.În repriza secundă, la 0-0, au fost și două faze la care Bârsan putea acorda penalty pentru CFR. Nu a făcut-o. 

 „Știți ce s-a auzit din tribune? Arbitrul a dat galbene și pentru asta”

CFR CLUJ - DINAMO 1-0

Varianta CFR-ului pentru erorile lui Marcel Bîrsan: „Știți ce s-a auzit din tribune? Arbitrul a dat galbene și pentru asta”

Verdictul lui Ion Crăciunescu: DECIZIE GREȘITĂ! 
„Dacă acesta este un fault de al doilea galben, atunci ori noi vedem altceva, ori ei văd în altă dimensiune pe teren. Pentru ce să-i dai? E un fault de joc! Nu e o intrare periculoasă. Al doilea galben trebuie să îndeplinească toate criteriile. Lucrurile trebuie să fie clare!”

Verdictul lui Ion Crăciunescu: DECIZIE GREȘITĂ!
„Bejan ridică piciorul să joace balonul. La jumătate de metru distanță de el, adversarul lovește mingea, el s-a dus cu capul să lovească inițial. E și mai grav aici! După ce că ai eliminat un jucător, făcând o mare greșeală, vii și cu a doua gafă, îi mai dai aceleiași echipe încă un jucător afară! Nu se poate!”

PCH, derapaj la adresa lui Marcel Bîrsan

PCH a criticat maniera de arbitraj a centralului Marcel Bîrsan și a avut un derapaj, jignindu-l pe arbitru, considerând că acesta a dezavantajat intenționat echipa.

„A început jaful! Este incredibil ce se întâmplă! Bîrsan, că ești Bârsană știam. Că ne-ai mai furat, n-am uitat. Că nu te pricepi, știe toată lumea. Ne surprinde doar felul în care pui japca în aplicare. Prea pe față.

Spune-ne, bă țărănoiule, că trebuie să pierdem, măcar să nu ne mai obosim! Îți cereai scuze de la Deac după ce i-ai dat galben. Ție chiar nu ți-e rușine să murdărești fotbalul în halul ăsta?!!Ne mirăm că ne bate Armenia, când fotbalul din România este făcut praf de niște arbitri care dau galben în funcție de cât de tare țipă jucătorii de la CFR sau FCSB”, e o parte din mesajul publicat de suporterii acționari de la Dinamo.

Nu înțeleg de ce se discută așa mult, brigada de arbitri a avut un meci greu. Dacă vorbim așa, hai să țipăm și noi. Am avut două penalty-uri! 
- Edi Iordănescu, antrenor CFR Cluj

VIDEO. Florentin Petre, după o nouă înfrângere a „câinilor”: „Dacă Dinamo juca în „11”, altfel cred că stăteau lucrurile”

Mai multe știri despre CFR Cluj - Dinamo:

Jucătorul lui CFR Cluj, luat tare după meciul cu Dinamo: „Tu faci așa ceva? Trebuie să ai bun simț!”

Acționarul lui CFR Cluj s-a amuzat copios după victoria cu Dinamo: „Am luat exemplul celor de la Barcelona”

Playtech: Traian Băsescu, reacție halucinantă în legătură cu condamnarea Ioanei: ”Nu-i atinge nimeni pe...”


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă