Gigi Becali, înțepat de un fost colaborator: „La FCSB poate să vină și Ronaldo. În 3 meciuri își ia zborul!”

1 lună in urmă 1

Chestionat despre situația lui Alexandru Buziuc, introdus la pauză pe teren în FCSB-Chindia 1-0, dar schimbat în minutul 79, Duckadam nu s-a declarat surprins. „Mă mir că a pățit-o doar o dată până acum”.

Helmut Duckadam: „Poate să vină și Ronaldo la FCSB, în 3 meciuri își ia zborul”

„Eroul de la Sevilla” a continuat cu o ipoteză incredibilă. Duckadam spune că Gigi Becali, cel care trage sforile la FCSB, nu ar avea răbdare nici măcar cu Cristiano Ronaldo, dacă acesta ar juca în roș-albastru.

„La FCSB poate să vină mâine și Ronaldo. Dacă nu marchează în primele 3 meciuri, în jumătatea aia de oră sau cele 45 de minute în care ar juca, poate să-și ia zborul spre PSG sau unde o fi”, a declarat Duckadam la DigiSport, la emisiunea „Fotbal Club”.

La FCSB nu a rezistat niciun vârf. „Bizonul” (n.r. - Harlem Gnohere)? Juca și el uneori - Helmut Duckadam

Buziuc, bani în plus și un CV mai bun la FCSB

Buziuc, adus de la Academica, ar fi putut să continue la Clinceni și în sezonul acesta după ce bifase un sezon și jumătate pentru ilfoveni. În stagiunea precedentă, Ilie Poenaru îl folosise în 38 de partide, dintre care în 34 fusese titular. Când a primit oferta lui Becali, Alex a refuzat să semneze un contract nou la Clinceni, unde era om de bază, și a trecut la FCSB.

Și-a asumat riscul de a ajunge în situația în care s-a aflat sâmbătă. Miza asumării acestui risc: 2.500 de euro lunar în plus. El avea 3.000 de euro la clubul din Ilfov și primește 5.500 de euro la București. 

VIDEO. Ilie Stan a vorbit despre plecarea de la FCSB: „Gigi Becali nu m-a sprijinit!”

Mai multe știri despre FCSB:

Ilie Dumitrescu, despre scandalul cu Florinel Coman: „Dădeai o poză, 50 de dolari și luai carnetul. Nu glumesc!”Un jucător al lui FCSB e lăudat și ofertat de o echipă din Liga 1: „Dacă acolo nu are șanse, îl putem folosi noi”

Un șofer român de TIR bănuia că iubita îl înșela cu o prietenă. Oribil ce i-a făcut! Mărturie halucinantă: „M-am simțit ca un sclav„

Libertatea

Playtech: Doliu la Românii au talent. A făcut anunțul morții în urmă cu câteva momente
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă