Gigi Becali, „în război” și cu Laurențiu Reghecampf! Mesaj dur după transferul lui Man la Parma: „A uitat Ana ce antrenor îl trimitea să joace în Liga 3?” | EXCLUSIV

1 lună in urmă 19

Gigi Becali continuă „războiul” de la distanță și cu Laurențiu Reghecampf! Patronul de la FCSB nu uită că tehnicianul aflat tot mai aproape de Universitatea Craiova l-a trimis pe Dennis Man în liga a treia.

În plus, Becali subliniază că Giovanni Becali l-a ajutat să ia legătura cu patronul celor de la Parma și crede că Anamaria Prodan nici nu îl cunoaște pe finanțatorul italienilor. Gigi Becali l-a vândut pe Dennis Man pentru 13 milioane de euro, dar patronul de la FCSB poate să încaseze 15.000.000 de euro datorită unor bonusuri trecute în contract.

Gigi Becali susține că nu va rupe orice legătură cu soția lui Laurențiu Reghecampf, de care nu mai vrea să audă.

Gigi Becali, mesaj dur și pentru Laurențiu Reghecampf: „A uitat ce antrenor îl trimitea pe Man în Liga 3?”

„A uitat Ana ce antrenor îl trimitea pe Man să joace în Liga 3? Giovanni a vorbit de salariul lui Man pentru că e un om capabil. El mi-a facut intrarea la patronul Parmei, nu Ana. Eu am tacut o perioadă pentru că nu am vrut să se strice ceva la acest transfer și să îl ratăm tocmai pe final. Dar am avut noroc cu Giovanni că a intrat pe fir și am putut să discut direct cu patronul de la Parma. Eu cred că Ana nici nu îl cunoștea.

Cu ce a greșit Giovanni? Eu i-am spus să discute și de banii de salariu pentru băiat pentru că i-am promis mai de mult lui Man că o să plece de la mine undeva pe 1 milion de euro salariu. Dacă o să ne ajute Dumnezeu să câștigăm campionatul, o să vedeți că și alți jucători vor prinde să plece de la noi tot la 1 milion de euro salariu. Nu am vrut circ, altii au vrut circ și era să pice și transferul. Dar va spun încă o dată că Ana nu va mai avea cu mine nicio relație. Să termine cu frazele alea gen familia mea, pentru că nu vreau să mai discut cu ea niciodată în viața mea”, a spus Gigi Becali, pentru ProSport.

The post Gigi Becali, „în război” și cu Laurențiu Reghecampf! Mesaj dur după transferul lui Man la Parma: „A uitat Ana ce antrenor îl trimitea să joace în Liga 3?” | EXCLUSIV appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă