Gigi Becali îl ratează și pe Ronaldo Deaconu? Mijlocașul se află în discuții cu o formație din Rusia

2 săptămâni in urmă 11

  • La Liga: Villarreal - Levante, luni, 20:00, Digi Sport 1

  • La Liga: Cadiz - Sevilla, luni, 22:15, Digi Sport 1

Conform emanuelrosu.ro, mijlocașul al cărui contract cu Gaz Metan expiră în vară se află în negocieri cu ultima clasată din prima ligă rusă, Khimki.

Fotbalistul va fi cedat liber de contract, în compensație pentru faptul că acesta și-a retras memoriile pentru neprimirea salariilor restante.

Ronaldo Deaconu poate ajunge la Khimki!

Cei care îl vor reprezenta pe fotbalist la negocieri sunt agenții Leonid Istrati și Florin Vulturar. De asemenea, Ronaldo a mai fost propus și pentru alte echipe, din Austria și din Italia - Serie B.

În urmă cu câteva luni, patronul celor de la FCSB, Gigi Becali, a declarat că-și va pune oamenii din staff să-l urmărească pe fotbalist, iar dacă recenziile vor fi pozitive, va încerca să-l aducă la echipă.

Ținându-se cont de prietenia pe care omul de afaceri o are cu agentul Florin Vulturar, nu este exclusă nici posibilitatea ca fotbalistul să fie propus la FCSB, în perioada următoare. Însă, privind țările unde a fost propus cu bună știință, se pare că Ronaldo Deaconu este decis să se transfere în străinătate, în această iarnă.

Nu ar fi primul fotbalist pe care Gigi Becali nu reușește să-l aducă la FCSB în acestă iarnă. S-a vorbit intens de Bogdan Racovițan, Nicolae Păun sau David Miculescu, însă sunt șanse mici ca aceștia să ajungă sub comanda lui Anton Petrea.

În acest sezon de Liga 1, Ronaldo Deaconu a evoluat în 18 partide, unde a reușit să marcheze trei goluri și a oferit șapte pase decisive. Cota de piață a fotbalistului este de 1,2 milioane de euro.

Khimki este pe ultimul loc în Rusia, cu 14 puncte după 18 runde. Este la patru puncte distanță de primul loc de baraj, ocupat în acest moment de FK Rostov.

Etichete: gigi becali , khimki , fcsb , ronaldo deaconu , florin vulturar

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă