Gigi Becali îl distruge pe Edi Iordănescu: „Dacă joacă așa echipa, îi dau 500.000 de euro și la revedere!”

2 săptămâni in urmă 20

Gigi Becali a continuat „ofensiva” la adresa lui Edi Iordănescu! Patronul de la FCSB este gata să schimbe iar antrenorul, în cel mai scurt timp.

Omul de afaceri așteaptă și un joc spectaculos și susține că poate achita imediat clauza de reziliere a lui Iordănescu jr, de 500.000 de euro.

Invitat în cadrul emisiunii ProSport Live, fostul arbitru Marius Avram este de părere că Edi Iordănescu nu trebuie să renunțe la banca tehnică a celor de la FCSB, atâta timp cât există șanse reale, matematice la titlu.

Gigi Becali a pus tunurile pe Edi Iordănescu: „Păi ce, ăsta e fotbal?”

Gigi Becali încă mai are răbdare cu Edi Iordănescu, dar așteaptă ca FCSB să câștige meciurile categoric, pentru a nu lua iar o decizie radicală.

Conform unor surse autorizate din anturajul echipei FCSB, Becali este extrem de iritat de faptul că Iordănescu nu răspunde comenzilor sale. ProSport a scris că afaceristul a avut câteva discuții cu Edi în care i-a transmis cum vede și cum dorește să fie gestionată echipa, dar și alcătuirea ei.

„Eu încă mai am încredere în Edi, încă mai are scuze, a fost și COVID. Dacă joacă echipa așa, la revedere! Păi ce, ăsta e fotbal? Dacă nu joci fotbal, n-ai perspectivă. Dumnezeu nu se bagă tot timpul. Era o problemă pentru mine? 500.000 pentru Edi și hai la revedere. Îmi închide mie gura cu un contract? Nici nu l-am citit. Plătesc jumătate de milion, ca să mai am șanse în play-off”, a tunat Gigi Becali, la Digi Sport.

The post Gigi Becali îl distruge pe Edi Iordănescu: „Dacă joacă așa echipa, îi dau 500.000 de euro și la revedere!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă