Gigi Becali îl bagă pe Olimpiu Moruțan în top 3 salarii de la FCSB! Ce venit uriaș va avea fotbalistul de care s-au interesat Inter și Galatasaray + Ce se întâmplă cu clauza de reziliere | EXCLUSIV

1 lună in urmă 5

Olimpiu Moruțan este unul dintrei cei mai în formă jucători de la FCSB în sezonul 2020 – 2021, iar ProSport a aflat că Gigi Becali a decis să îi mărească salariul mijlocașului transferat de la FC Botoșani.

Interanaționalul român U21 a ajuns la 12 pase decisive și 5 goluri înscrie în sezonul 2020 – 2021, în toate competițiile, și este cel mai bun pasator din Liga 1, iar latifundiarul din Pipera a hotărât să-l răsplătească.

Astfel, ProSport a aflat că Gigi Becali le-a transmis oficialilor de la FCSB să îi schimbe contractul fotbalistului cotat de site-urile de specialitate la 1,3 milioane de euro începând cu luna august a anului 2021.

Gigi Becali îl bagă pe Olimpiu Moruțan în top 3 salarii de la FCSB

Olimpiu Moruțan încasează în prezent 15.000 de euro pe lună, după ce în octombrie 2020 i-a fost mărit venitul cu 3.000 de euro, dar latifundiarul din Pipera e hotărât să-l bage pe internaționalul român în top 3 salarii de la FCSB.

ProSport a aflat că Olimpiu Moruțan va primi începând cu luna august a anului actual nu mai puțin de 17.000 de euro pe lună, la fel ca Florinel Coman și Florin Tănase și o să intre în top 3 cei mai bine plătiți jucători de la fosta vicecampioană a României.

Clauză de reziliere uriașă pentru Olimpiu Moruțan

Deși Gigi Becali este cunoscut pentru faptul că le mărește clauzele de reziliere fotbaliștilor cărora le plătește salarii mai mari, nu același lucru se va întâmpla cu Olimpiu Moruțan. Mijlocașul cotat de site-urile de specialitate la 1,3 milioane de euro poate pleca de la FCSB în orice moment, dar doar clubul care îl dorește plătește clauza de reziliere în valoare de 100.000.000 de euro.

Olimpiu Moruțan s-a îmbogățit la FCSB

Olimpiu Moruțan a dat lovitura pe plan financiar în momentul în care a fost cumpărat de Gigi Becali de la FC Botoșani. Mijlocașul avea un salariu lunar în valoare de 4.000 de euro la gruparea finanțată de Valeriu Iftime, iar acum ajunge să primească cu 13.000 de euro mai mult.

700.000 de euro a plătit Gigi Becali pentru transferul lui Olimpiu Moruțan de la FC Botoșani 1,3 milioane de euro este cota lui Olimpiu Moruțan, conform transfermarkt.com 88 de meciuri, 10 goluri și 27 de asisturi are Moruțan la FCSB

The post Gigi Becali îl bagă pe Olimpiu Moruțan în top 3 salarii de la FCSB! Ce venit uriaș va avea fotbalistul de care s-au interesat Inter și Galatasaray + Ce se întâmplă cu clauza de reziliere | EXCLUSIV appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă