Gigi Becali îl apără pe Florinel Coman! „El are carnet, dar e luat în altă țară”

1 săptămână in urmă 2

Gigi BecaliGigi Becali

Gigi Becali, patronul FCSB, a sărit în apărarea lui Florinel Coman (22 ani), după ce vedeta roș-albaștrilor s-a ales cu dosar penal. Jucătorul echipei bucureștene a fost prins fără permis la volan și s-a ales cu un dosar penal. Evenimentul rutier s-ar fi produs la data de 22.02.2021, în jurul orei 17:25, pe A2, la kilometrul 75, pe sensul dinspre Constanța către București. Florinel Coman ar fi fost înregistrat  de  aparatul radar circulând cu  viteza de 165 km/h. 

LUNI, 22 FEBRUARIE 2021, 21:55

SURSĂ: Realitatea.net

AUTOR: Andrei Zbîrnea

Conform Realitatea Sportivă, patronul FCSB a intervenit la un post de televiziune pentru a vorbi despre acest incident rutier al atacantului.

Gigi Becali: ”El are carnet, dar e luat în altă țară. Un carnet este valabil în orice țară, el a luat carnet în altă țară. Când au verificat la noi în baza de date, la noi la miliție nu apare, nu e înregistrat, că nu apare la noi. A luat carnetul în altă țară, nu e înregistrat, că nu te inregistrează nimeni.

Băiatul avea permis, nu poate să fie penal dacă avea permis. O să verifice autoritățile, mâine-poimâine o să verifice la miliția din Ucraina, o să vadă că a dat examenul acolo.

Suspendare de carnet îi dă oricum, că are 165 la oră. Chiar dacă e și fără carnet, o să îi dea un an cu suspendare de pușcărie. Care e problema? Mă duc eu la judecător și îi spun ”domnule judecător, el e jucător la FCSB, dă-i o amendă penală”. O să-l ierte și gata.” 

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă