Gigi Becali îi face praf pe Florin Tănase și Andrei Vlad după Universitatea Craiova – FCSB. „A luat în glumă jocul! N-am văzut niciodată așa ceva”

2 săptămâni in urmă 28

Gigi Becali îi face praf pe Florin Tănase și Andrei Vlad după ce FCSB a fost învinsă de Universitatea Craiova, scor 2-0, în etapa a 4-a din play-off-ul Ligii 1.

Latifundiarul din Pipera a comentat în legătură cu evoluția slabă a echipei sale din meciul cu Universitatea Craiova, scor 2-0, și susține că FCSB nu s-ar fi aflat în această situație dacă Toni Petrea i-ar fi avut la dispoziție pe Darius Olaru și Florinel Coman, jucători accidentați.

Totodată, Gigi Becali i-a desființat pe Florin Tănase și Andrei Vlad, fotbaliști care nu au impresionat în partida cu Universitatea Craiova. Mai mult, goalkeeperul a greșit grav la faza golului de 2-0 înscris de Dan Nistor.

Gigi Becali îi face praf pe Florin Tănase și Andrei Vlad după Universitatea Craiova – FCSB

„Ne testează anti-doping și de-aia nu mai putem cu dopingul. Serios vorbind, echipa e decimate, accidentați mulți, jucătorii de bază Olaru și Coman, accidentați. Asta se întâmplă, la golul lui Cicâldău nu e vinovat nimeni, n-ai ce…

În repriza a doua aveam om în plus, era normal să câștigi meciul. Tănase a luat puțin în glumă jocul, am luat golul ăla pe care n-avea voie să-l ia Vlad, probabil a vrut să facă o acrobație, să-l vadă toată lumea. Nu am văzut niciodată un portar să greșeasă la așa ceva”, a spus Gigi Becali la „Fotbal Club” de la Digisport TV.

Ce i-a transmis Florin Tănase lui Istvan Kovacs

Patronul FCSB-ului a dezvăluit și ce i-a transmis Florin Tănase arbitrului central Istvan Kovacs și l-a contrazis pe căpitanul fostei vicecampioane a României, cel care susținea la finalul meciului că a primit cartonașul galben deoarece vorbea cu Bogdan Vătăjelu.

„Lui Tănase nu îi poate spune nimic, auzi la el. Cum să spui așa ceva, joacă fotbal, lasă mă arbitrul, joacă fotbal. El e amfitrion, e împăratul echipei. Tănase comentează aiurea. I-a zis arbitrului: „Ai dat roșu ca să compensezi penalty-ul neacordat?”, a spus Gigi Becali.

The post Gigi Becali îi face praf pe Florin Tănase și Andrei Vlad după Universitatea Craiova – FCSB. „A luat în glumă jocul! N-am văzut niciodată așa ceva” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă