Gigi Becali i-a salvat viața unui sinucigaș! Miliardarul face dezvăluiri halucinante despre bărbatul care a vrut să se arunce de pe stâlp: îl cunoștea, i-a dat bani și acum a venit cu o cerere uluitoare! „Dacă mai vine, la revedere!” | VIDEO

1 săptămână in urmă 19

Gigi Becali (63 de ani) face o serie de dezvăluiri despre bărbatul care a amenințat că se sinucide în fața casei sale.

Un bărbat s-a urcat pe un stâlp aflat în fața casei lui Gigi Becali din Pipera și a amenințat că se aruncă dacă latifundiarul nu merge să discute cu el.

Bărbatul a dorit ca Gigi Becali să îi ofere o casă, însă patronul lui FCSB nu a putut să îi îndeplinească această dorință. Latifundiarul din Pipera i-a oferit acestuia o sumă de bani pentru a putea sta în chirie timp de o lună.

Gigi Becali face dezvăluiri despre bărbatul care a vrut să se sinucidă

După ce a terminat negocierile cu cel care s-a urcat pe stâlpul aflat în fața casei sale, Gigi Becali a făcut o serie de declarații. Patronul vicecampioanei României a recunoscut că îl cunoaște pe bărbat, toate acestea deoarece acesta obișnuia să îi ceară bani și că l-a mai ajutat și în urmă cu câteva zile. Totodată, Gigi Becali a transmis că nu se va mai implica data viitoare.

„Mi-a spus că nu are casă, i-am dat niște bani, iar acum vrea casă. Mi-a zis acum «Dă-ne bani de chirie pe o lună, că după aceea ne descurcăm». Se dă jos? Îi dau bani de chirie pentru o lună. Dacă vine și luna viitoare, îl las să stea acolo așa, să doarmă acolo, acum ce să fac…Nu îl cunosc, acum vreo două zile i-am mai dat bani, dar el vrea casă. «Păi dacă nu îmi dai casă, mă urc pe stâlp. Păi urcă-te, mă.»

Eu veneam acasă, domnul «Dă-mi casă». Dar nu ți-am dat bani ieri? Păi zice «Nu, că vreau casă!» Dacă nu îi dau casă, se urcă pe stâlp. «Urcă-te, mă!» S-a urcat. Dacă mai vine, treaba lui, la revedere”, a declarat Gigi Becali.

Cristi  Borcea, unul dintre finii lui Gigi Becali, dezvăluia la finalul anului 2021 că latifundiarul din Pipera are o avere mai mare de un miliard de euro. Totodată, patronul lui FCSB a vorbit despre planurile pe care le are cu banii săi.

The post Gigi Becali i-a salvat viața unui sinucigaș! Miliardarul face dezvăluiri halucinante despre bărbatul care a vrut să se arunce de pe stâlp: îl cunoștea, i-a dat bani și acum a venit cu o cerere uluitoare! „Dacă mai vine, la revedere!” | VIDEO appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă