Gigi Becali i-a găsit înlocuitor lui Dennis Man! Cine va juca în banda dreaptă a atacului la FCSB

4 săptămâni in urmă 28

Liga 1: Hermannstadt - Chindia Târgoviște, joi, 17:00, Digi Sport 1

Liga 1: CFR Cluj - Astra, joi, 20:00, Digi Sport 1

După ce a confirmat trecerea lui Dennis Man la Parma, Gigi Becali a anunțat că Olimpiu Moruțan urmează să joace în banda dreaptă a atacului la FCSB, dar o soluție pentru acel post poate fi și Octavian Popescu.

Cine va juca în locul lui Dennis Man la FCSB

Acum va pleca Dennis Man și va juca Moruțan în dreapta, care e de aceeași valoare. Bine, Moruțan nu prea marchează, Man era goleador. Sau joacă Tavi Popescu, am înțeles că cel mai bine se simte în dreapta.

Acum că a plecat Man e mai ușor să faci echipa, aveam șase jucători de atac pe care nu îi puteam scoate, nu mai aveam loc de închizător, trebuia să-l punem pe Olaru închizător. Vorbeam cu Meme și spuneam că nu putem să-i scoatem pe Man, Coman, Tănase, Olaru, Moruțan, Popescu. Așa a făcut Dumnezeu echipa”, a declarat Gigi Becali, la Digi Sport Special.

După transferul lui Dennis Man la Parma, primul pas făcut de FCSB este legitimarea unui atacant central. Ante Vukusic, liber de contract din această iarnă, după despărțirea de Olimpija Ljubljana, va semna, dacă trece testele medicale, cu ”roș-albaștrii”, Gigi Becali anunțând chiar că atacantul croat ar putea chiar debuta etapa viitoare, când FCSB întâlnește Poli Iași, sâmbătă, de la 20:15, în direct la Digi Sport 1. 

În această perioadă de mercato, FCSB va mai transfera, conform spuselor lui Gigi Becali, și un fundaș central, pentru a-i oferi lui Toni Petrea o soluție suplimentară pentru centrul defensivei, acolo unde se poate baza doar pe Iulian Cristea și Andrei Miron.

Etichete: gigi becali , olimpiu morutan , dennis man parma , înlocuitor dennis man fcsb
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă